Dålig start på dagen!

Hej hej!

Idag började det mindre bra!

Det började med ett jag ställde om klockan ca kl 05 imorse då jag vaknade till, och råkade ställa in fel tid, så jag försov mig en aning (vaknade kl 7.50 istället för kl 7)!
Men det gick bra, jag kom bara ca 10 min försènt!
När jag kom till jobbet hade jag en liten lapp från en arg kund som framkallat 11 st engångskameror från ett bröllop,
som var urkass (vilket de alltid blir för att folk som fotar är fulla och glömmer att sätta på blixten.)
Men jag har pratat med henne och fått henne att förstå att det inte är vårat fel.
Men trots det så vill hon ha någon form av "kompensation" för hon betalade 1200:- för något som hon slängt i papperskorgen!
Hon valde dessutom det dyraste alternativet som är samma dag (1-tim), och det kostar 129:-/film. Hade hon valt 5 dagar så hade det bara kostat 79:-/film!
Jag vet att en av rullarna var helt svart så den gjorde jag inge bilder alls ifrån, och ytterligare en eller två var det bara ca 6-8 bilder på men resten var det varierande från ca 15-25 bilder, i varierande kvalitè.
Eftersom vi har "paket-pris" på framkallningar så spelar det ingen roll för kunden om jag gör även de mörka bilderna (där man kan urskilja något motiv), eftersom det ändå blir samma pris, men självklatr kan man disktutera om det bara är 6 bilder på en rulle.
I övrigt om det är en helt blank rulle (dvs inget som går att printa) så tar vi endast 39:- för framkallning av negativen.
Hon var tydligen väldigt otrevlig mot mina pojkar igår!

Jag överlät ärendet till min chef så han får ringa och komma överens med henne,
för hon verkade enbart "dum i huvudet"!
Sedan är vi kort om folk så jag måste vara ute i butiken hela förmiddagen, men det är ganska så kul, bara att det blir svårt att hinna med i labbet oxå.

Men ikväll blir det en "dubbeldejt" med mina absoluta favoritkillar Tim och Adam! Jag ska vara barnvakt medans Nettan åker och storhandlar!

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Maria

Halloj gumman! Oj! Nu e kl 14.30 och har väl nästan precis satt mig framför datorn.. hm blev en konstig snabb fm... Men de e ju bara kul! Har även pratat med en läkare i dag om mina blodvärden samt fick veta att dom hade kollat gluten i blodet och de visade dock negativt. Men som sagt ska man få ett riktgt besked så måste man göra en en gastroskopi. Så nu står jag med två olika besked... :-) komiskt detta! Hade varit superkul med Grönan, men det är ju tyvärr min jobbhelg... :-( Kanske du kan få med Jocke till Uppsala på visit i helgen... :-) hehe... Bamsekram! Ps Lovar att jag ska komma och hälsa på dig snart!

2009-06-10 @ 14:54:52
Postat av: olgs

GUD VILKEN JOBBIG MÄNNISKA!!!! USH hahaha. vill man att de ska bli bra bilder med engångskameror, sup er inte fulla då liksom;)

Hur är läget annars då??KRAM

2009-06-10 @ 20:39:23
URL: http://icee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0