J...vla datumzoner!

Jag är så irreterad på dess datumzoner, då man inte får stå på den ena eller den andra sidan av vägen, pga att de ev behöver sopa.
Jag grämer mig för att använda bilen just de dagarna för att det alltid är svårare med p-platser då.
Idag var det just en sådan dag, jag tänkte flytta på bilen redan imorse, men tänkte att vi skulle ev åka och storhandla iaf ikväll så då behövde jag ju bilen ändå.
Vilket vi oxå gjorde, och som jag misstänkte så var det ett j...vla problem att hitta en ledig plats på "rätt" sida av vägen. Jag fick köra runt i Sumpan en lång stund, och parkerade tom en bra bit bort från vårat hus på en tvärgata, medans jag gick en powerwalk på drygt 30 min, men flyttade på den till slut, iaf lite närmare vårat hus, men fick köra runt en bra stund igen.
Det är  jobbigt och tråkigt att behöva kämpa så för att få plats för bilen, när man dessutom betalar ca 300:-/ mån för att få parkera, det är tom mer än vad jag hade i Jakan , och då på en fast plats. :-(
Jag blir så less!!! Måste sälja bilen!!!

Ikväll blev det iaf stohandling på ICA Maxi och så en powerwalk, så det känns lite bra trots allt, och imorgon bitti ska jag ställa klockan på 05,45 och gå ut och jogga/powerwalka igen. :-)

Nu blir det sängen om jag ska orka!
Natti natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0