Regnig söndag!

Hej hopp i regnskogen!

Ja fy vilket trist väder det är i Sverige denna årstid!
Det påverkar verkligen ens humör och sinnesstämning, man blir trött,seg,deppig och vill bara vara och inte göra någonting!
Så vad passar bättre en sådan här trist dag än att tvätta och städa och bara vara inne!
Jag har dessutom bakat scones för första gången på länge, och lagt fläskfilè i marinad, som vi ska grilla senare ikväll, och då kommer ev Robin och Simba hem en sväng på middag. :-)
Robin har fotbollscup hela dagen idag i regnet, stackarn! Hoppas det går bra, och jag hade gärna varit där och tittat, men fick inte. :-(

Sådana här dagar då man inte gör något särskilt så går tankarna runt i huvudet på en, man funderar över allt och inget.
Dessutom så undrar jag hur Midsommar blir!? Om det blir någon tripp till Skärgården, och hur vädret kommer att vara!?Vad ska man annars hitta på?
Dessutom så svider min hals fortfarande eller igen. Jag hade ju halsfluss för någon månad sedan och det har inte gett sig sedan dess, utan går upp och ner hela tiden.
Så det har varit dåligt med träningen denna vecka (igen) pga av det.

Imorse blev Linda och jag väckta av att hennes (min) gigantiska tavla som hänger i hennes rum bara rasade ner utav sig självt! Den har hängt i ett år nu och så rasade den bara ner med en duns, så jag flög upp ur sängen vid 5-tiden imorse. HHHuuuaaa....scary! Spökar det här oxå? ;-)

Nähäpp...nu blir det sväng ner till tvättstugan igen!
Bye bye så länge!


Tavlan som rasade ner!

Några av sconsen!

Fläskfilèn i god marinad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0