Sjuk! :-(

Hej på er mina kära vänner och alla andra läsare!

Idag är det ingen rolig dag...jag ligger hemma med feber och jätte ont i halsen (igen)!
Det bara small till igår eftermiddag. och jag fick ondare och ondare i halsen och kände mig så seg och off, och det visade sig att jag hade 39,2 i feber på kvällen.
Det var ganska full fart hela dagen och jag hann därför inte riktigt känna efter förräns till kvällningen.
Först gick jag en långpromenad med Simba och Robin drog iväg till Jakan för att kolla på Dormy ,på golfgrejjer, eftersom han börjat spela golf igen.
Sedan kom mam och pap över på en snabbfika och de hade då hämtat upp Robin som de tog med sig hem hit.
När mam och pap åkte hem igen kom Nettan över med mina favoritkillar Tim och Adam och gick upp och invigde våran nya super fina lekpark och där hade vi en liten picknick och en mysig stund.
Men jag började känna mig segare och segare och när de åkte hem och jag körde hem Robin till farmor och farfar igen, bäddade jag ner mig i sängen och kollade tempen.
Simba blev kvar hos oss tills idag, Linda hade lovat att vara hundvakt medans Robin spelade golf, och hon har ju sin första semesterdag idag.
Men efter en långpromenad i värmen med Simba så var hon så arg på honom efter att han inte visar henne någon respekt. Tråkigt, för med en sådan hund som Simba MÅSTE man visa att det är vi som bestämmer annars tar han över.

Nu ska jag lägga mig en stund igen, har så ont i hela kroppen!
Hej på en stund!


Simba ligger och myser med mig i sängen!

Kommentarer
Postat av: Maria

Ne men gumman! Tyckte att de va lite konstigt i morse när jag gick in och skulle läsa din blogg till morgonmackan.. :-) Nu har jag ju förklaringen.. :-( Fy va trist!!! Men det kanske är så att det äntligen bröt ut ordentligt, du som gått och varit lite risig i halsen från & till... Jag sitter på jobbet och har väl gjort de jag ska, så nu är det väl bara att vänta in dagens slut... Fick i alla fall bekräftat i morse att min reaktion på magen absolut stämmer in på Gluten samt sädesslagen.. Så nu är det bara att ställa om sina matvanor.. Du får gärna slå en pling när du är vaken.. Krya på dig gumman! Kramisar!

2009-06-29 @ 14:43:26
Postat av: Pia Hedman

Tack gumman, men jag orkar inte prata så mkt i telefonen eftersom det gör så ont i halsen, så vi får höras på sms eller prata en annan dag!

Bamsekramen till dig gumman!

2009-06-29 @ 16:41:04
Postat av: olgs

va söt och stor han börjar bli:):)

Krya på dig pia!!! Allt bra förutom halsen o den dumma höga febern:( ?kram!!

2009-06-29 @ 19:26:33
Postat av: Pia Hedman

Tack gumman!

Jo annars e det väl ok...förrutom att hela kroppen värker oxå....:-(

Kram kram tillbaka till dig!

2009-06-29 @ 20:02:25
Postat av: olgs

stackarn:(:( ja skulle kunna säga till dig, sitt på balkongen och njut o vila men det är för varmt där, man klarar knappt 10 min och samma gäller inomhus, så du får helt enkelt vila och vila och vila någonstans där det känns bra och bli frisk!

KRaM!

2009-06-29 @ 22:08:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0