Testat cappuccinomaskinen!

Morrn morrn!
Så vaknar man till en underbar lördagsmorgon....Njaaee...inte med tanke på vädret iaf!
Men den blir ju inte bättre än man gör den till, och enligt mitt horoskop idag så ska ju lördagen bli riktigt rolig, så det låter ju lovande.

Nu på morgonen så fick Linda och jag ett ryck att testa våran nya fina cappuccinomaskin som jag fick av Jocke, och vi lyckades få den att spruta ut kaffe till slut och vi kom även på hur man skummade mjölken, allt detta utan bruksanvisning. :-)
Men vi fattar inte riktigt hur man ska få ihop detta i slutänden!? Måste det vara vatten i apparaten för att kunna skumma mjölken? Hur mkt vatten/resp kaffe ska man ha i?
Är det någon som vet så får ni gärna tala om det för mig!?

Igår kväll åkte jag och Linda över till Nettan och hennes familj en stund för att visa våran omtanke med en bla en stor fin orkidè som jag köpte till henne (vet att hon älskar orkideèr).
Sedan blev det hem och kolla på TV och ha en lugn kväll med Linda.
Vi tog en sväng förbi Coop i Bromma och handlade lite innan, och bla presenter till Linus som firar sin födelsedag idag, och min guddotter Ida som självklart oxå måste få en present.
Så idag blir det en tripp till Huddinge och hälsa på dem!

Vart tog sommaren vägen?
Ja Maria, som du skrev i din komentar här senast, vart är den? Den lyser verkligen med sin frånvaro.
Kommer du ihåg förra året på midsommar, då var väl vädret mkt varmare och skönare än nu!?
Vi hyade ju en sådan kanonrolig Midsommarafton ihop hemma hos Anders, och dagen efter flög jag och Suzie till Parga, och ännu mer värme. För vad jag kommer ihåg av den veckan så regnade det här hemma ganska mkt då.

Jag måste bara tillägga att jag är så illa berörd av detta som har hänt i Stureby, dvs mordet på Therese!
Jag följer tidningarna varje dag och har även fått "inside-information" från en arbetskollega vars kusin var med den aktuella kvällen, och som var vän med alla tre.
Jag tycker att det är så ofattbart att sådant kan hända, och att de dessutom kan "planera" sådant en sådan lång tid.
Självklart så mår de inblandade väldigt dåligt och det skrivs så mkt om hur den 16-åriga tjejen mår psykiskt dåligt osv. Tacka f...n för det! Hon har ju orsakat en väns död, och det lär hon få leva med i hela sitt liv!
Men det som inte skrivs lika mkt om är hur alla familjemedlemmar till de inblandade mår, dvs föräldrarna till de som gjorde det, och alla vänner som var med den aktuella kvällen.
Det är ju inte bara en familj som splittrats och mår dåligt , tänk på skammen som de andra två familjerna får leva med resten av deras liv, att deras barn som de älskar ,gjort något sådant hemskt.

Ja man kan grubbla och grubbla äver sådant, men man blir ändå aldrig klok på det och hur sådant ändå kan förtsätta att hända.

Nåja....ha nu en bra dag alla mina vänner så ses vi och hörs snart igen!

Kommentarer
Postat av: pappsen

Vilken konstig makapär som du fått .

2009-06-13 @ 14:37:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0