Slappar kväll!

Ikväll hade jag räknat med att gå till gymmet och träna, men kände mig så seg och trött, så jag beslöt mig för att ta en "slappar kväll"!
Först och främst så kom Robin och farfar Kalle hem en sväng, för Robin behövde hämta lite  rena kläder och så var han nyfiken på hur det blivit i köket och hans rum (han har ju inte smygtittat på bloggen).
Det var riktigt kul att se hur otroligt glatt överraskad han blev, och han tyckte att köket blev sjukt snyggt, och när vi kom till hans rum så skèn han upp som en sol, och utbrast: FAN vad snyggt!!!
Så jag blev verkligen jätte glad att se honom bli så glad!

Efter att de åkt tillbaka till Jakan och Simba, så tog jag en sväng till IKEA, och hämtade upp Nettan först.
Jag skulle bara köpa en skarvdosa ...och det blev oxå bara en sådan! Känner mig jätte stolt över mig själv. ;-)
Åkte sedan hem till Nettan för en kopp thè, lite yogurt och en macka.
Där fick jag med mig en CD-hylla i samma träslag (björk) som Robin har i sitt rum, som de inte behövde, och den blev kanon i Robins rum. Han behöver verkligen flera hyllor att förvara sina CD:s m.m på, så vi får väl se vad han säger om det nästa gång han kommer hem.
Han har det så bra hos farmor och farfar med Simba, och det är ju mkt smidigare att gå ut med honom där, det är ju bara att gå ut på tomten, och så tror jag att farmor skämmer bort honom lite!
Dessutom så har han börjat umgås med några gamla kompisar, som även de har hundar, så Simba har fått flera nya vänner oxå han.

På lunchen idag var LInda och jag och åt på Sandy`s i Filmstaden, och det blev varsin Cesarsallad, och sedan gick vi till bla Indiska i PK-huset och där köpte jag mig en jätte söt ljuslykta med vägghållare, som jag tänker ha till balkongen i sommar.
Dessutom passade vi på att köpa bio-biljetter till premiären av "The fast and the furius" på fredag, där Vin Diesel ska vara med igen! I love him!!!
Jag beställde även en canvastavla på Djurgårdsbilden som jag visade här i ett tidigare inlägg, och Otroligt snälla och duktiga Maurizio i Vällingby labbet, som numera är vårat klusterlabb istället för Motala, gjorde klart den inom knappt en tim, så Robin och farfar åkte förbi och hämtade upp den där. Den blev kanon, och Robin blev mäkta stolt, kanske mest för att mamma valt den alldeles själv, och lyckats så pass bra! ;-)

Men nu blir det sängen!
Natti natti mina kära vänner!

  
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0