Vart tog våren vägen?

Morrn morrn!

Imorse när jag vaknade var det alldeles vitt ute på marken ,igen, och det gjorde mig deppig, igen!
Jag vill ju ha vår NUUU!!!
Ja jag vet att det kommer att vara sånt här till och från väder ända in i april månad, men det får mig ändå inte att sluta hoppas och längta och trängta efter våren och sommaren.
Man kan nog säga att jag är en vår och sommar-människa!
Jag går liksom björnarna i ide över vintern, och vill helst bara kura ihop mig under en varm mysig filt och bara vara.

Igår var vi så trötta hela familjen, ja alla utom en, Simba!
Vi gick och lade oss vid ca kl 21.30, men då har ju Simba sin bus-period och då vill han ju inte sova. Så jag hörde Robin säga till honom på skarpen flera gånger, och det hade tydligen tagit honom ca 1 tim att få honom lugn.
Men sedan sov de till kl 7.30, och han hann ut innan han kissade på golvet oxå...så där blev jag 20:- till fattigare! :-)

Så var det åter en ny vecka och denna vecka ser än så länge ut att bli ganska så lugn, förruttom en magnet röntgen på mitt lår och så Helsingforsresan på fredag-söndag! :-)

Ha en toppen dag så hörs vi mkt snart igen! ;-)
Bamsekramen!

 
Dagens Pia! 

Kommentarer
Postat av: Maria

Morning gumman! Ja det var ju några fjun på backen när man gick upp i morse och kan hålla me dom att det är tråkigt med dessa bakslag... I dag börjar mitt nya liv... Det vill säga att det blir till att testa glutenfritt och se hur det blir. Att tyder ju på det så jag hoppas verkligen på att jag blir piggare och gladeare efter detta samt att jag kanske kan få gå upp några kilo utan att kämpa så... :-) Har pratat med sjukvården på två olika håll nu på morgonen och det är ju märkligt att dom inte kan ta samma blodprov som en privatperson... Så idag blir det upp och leta glutenfritt bröd och utan vetestärkelse.. Känns inte så lätt... Så nu får ni hålla tummanra! :-) Bamsekram!

2009-03-23 @ 10:44:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0