Åldersgräns på "Happy Meal"!?

Jag måste bara skriva och berätta om idag när jag var på Mc Donalds och skulle köpa mig lite lunch, snabbt och enkelt eftersom vi är kort om folk och vi fick ta korta snabba luncher!
Då beställde jag en "Happy Meal" och killen i kassan påstod att det var åldersgräns på dem, man fick inte köpa en om man var över 12 år!!!!???
VAAA!!!???
Jag ifrågasatte honom och sa att,  vad vet du om jag har ett barn som är längre bort och vill ha en "Happy Meal" eller inte? Då svarade han: Jag antar att du inte har det!!??
Va!? Det var det dummaste jag hört!
Nå jag fick alltså INTE köpa en "Happy Meal", utan fick ta en dyrare meny, men med samma saker!


Jag har ringt till Mc Donalds huvudkontor och klagat!

Självklart så var det ingen åldersgräns på Happy Meal!!!
Jag får även några kuponger hemskickade som kompensation,
 och de skulle ta upp det med den restaurangen!

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej hopp! Rutinerna är ju inte dom samma här nu då... :-)Brukar ju komentera i din blogg på morgonen till mitt fika, men nu har det varit två hysteriska dagare redan från start... I dag har det bara att rätta till en massa strul... Pust! Men skönt att dagarna faktiskt går fort... :-) Du de där låter ju som ett första april skämt! har väl aldrig varit med om på maken, då får dom väl sätta samma pris på lösa delar då... Men är ju nyfiken pch höra vad dom sa på huvudkontoret?? Hoppas du har haft en bra dag gumman. Kramis!

2009-05-13 @ 15:36:18
Postat av: linndus the One and only

hahahahahhaha vaaaaa sjuuuukt hahaha åldersgräns uppåt hahahaha störd kille, fan jag hade velat vara där :) han måste ju ha drivit me dig

2009-05-13 @ 16:22:05
Postat av: kicki

Du tänker väl inte nöja dig med det?? Jag skulle gå längre iallafall - blanda in press tom!! Jag vart ursinnig när jag läste detta kan jag berätta ..

2009-05-13 @ 18:52:11
Postat av: julia

Haha, vilken knepig typ! Tänk om han verkligen trodde att det fanns åldersgräns på olika menyer? Typ "du måste vara över 15 för att köpa stora menyn"? :) Bra att du får kompensation i alla fall. Ha en mysig torsdag!

2009-05-14 @ 10:40:43
URL: http://thisisjulia.blogg.se/
Postat av: tea

d va d fräckaste, du skulle skrattat åt honom och begärt att han frågar nån som har en clue!!!!räcker d inte me att de har tagit bort lilla menyn som var perfekt!!! (Samma som happy meal fast utan leksak)kramis!/tea

2009-05-14 @ 13:01:49
Postat av: Pia

Jo Tea det var just "Lilla menyn" jag fick köpa, men den kostade ju mkt mera för exakt samma saker....utan leksak!:-(

2009-05-14 @ 18:52:47
Postat av: stoffe

Hahaha, men Pia! Det händer bara dig sånt där.

Jag kan köpa ut åt dig nästa gång. Jag ser ju ut som en POJK ;) Kram

2009-05-18 @ 21:43:38
URL: http://kristofferlundqvist.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0