Härligt med fredag!

Morrn morrn vilken underbar morgon!!! :-)
Idag vaknade jag av klockan som jag ställt på 05.50 för jag hade tänkt gå ut och ta en morgonpromenad, men det var så trist väder och såg så blött och regnigt ut att jag ställde om klockan till 07.00 och somnade om.
Då minsann när jag vaknade kl 7 så sken solen som aldrig förr och jag tänkte att , f..n att det inte var så en tim tidigare...men men....bättre lycka nästa gång.

Jag tog mod till mig på morgonen och gick ner till min hyresvärd för att ifrågasätta våran hyreshöjning som vi fått på en separat räkning, retroaktivt fr.o.m. jan (på nästan 900:-). Vi fick räkningen i måndags på lådan, utan någon som helst förvarning, dvs brev eller något som talade om detta, och den skulle vara inbetald till senast den sista denna månad! Snacka om kotr varsel! Får man verkligen göra så?
Nåja, jag gick ner för att fråga "tanten" på kontoret öga mot öga, om jag får dela upp betalningen, och hon var tydligen på ett strålande humör idag så det fick jag göra precis som jag ville, hon gjorde bara en notering om det.
Det är fördelen med privat hyresvärd!
Bra för då kan jag behålla allt jag shoppat! :-) He he he ....

Idag är det iaf ÄNTLIGEN fredag igen!
Imorgon blir det festligheter, igen! Först är det öppet hus hos Eva och Roger i huddinge från kl 13 på dagen och sedan på kvällen, från kl 16, så är det balkongparty hos Ingela, och på söndag är det morsdag så då blir det en fika i Bålsta hos mamsen och papsen.
Så var den helgen uppbokad! :-)
Ha en trevlig fredag!
Kramar till er alla!


Så här kommer Alis nästa singel omslag att se ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0