Powerwalk/jogging runda!

Hej och hå!
Idag började jag dagen med att först gå ner i tvättstugan och köra igång två maskiner och drog sedan ut direkt på en joggingrunda/powerwalk runt båda sjöarna!
Det var otroligt skönt i värmen, och nu sitter jag hemma och äter frukost, innan jag ska ta en skön välförtjänt dusch och sedan ge mig av till Huddinge på öppet hus för Roger som fyller år, och så blir det ju fest även ikväll i Sumpan. :-)
Fr.o.m. på måndag så ska vi äntligen få nya ytterdörrar till lägenheterna, dvs säkerhetsdörrar, och jag hörde ut i farstun att de redan har börjat bära upp dörrar till resp våning. Det ska bli så skönt att slippa höra alla som kommer och går i farstun, och så känns det ju mkt säkrare med en rejäl dörr.
Det var tydligen en hyresgäst i vårat hus som inte ville betala hyreshöjningen på 103:-/mån för att få säkerhetsdörr, så vi var tvungna att skriva på papper och lämna in till Vega, dvs om vi ville ha dörrar eller inte. Men de ser helst att alla tar det så det blir enhetligt i farstun. Dessutom så tycker iaf jag att det är värt 103:-/mån för att hålla "objudna" gäster borta från mina saker, plus att slippa höra allt oväsen utifrån.
Sedan blir det målning av fönster oxå....så jädrans vad bra det kommer att bli när det blir klart! :-)

Nästa helg får jag långväga besök från Luxenbourg, då kommer Kadri och hälsar på, och det ska bli jätte kul att få träffa henne igen. Jag vill så gärna åka till henne snart oxå.

Nu blir det duschen och sedan en sväng till tvättstugan igen.
Ha en skön dag i solen!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0