Ta vara på livet!

Ikväll har jag varit hos Nettan och Micke, och vi började med ett köpa med oss kinamat från min absoluta favoritkinakrog, Elegant Garden i Jakobsebergs centrum, och självklart blev det Nasigoreng för mig!
Sedan åkte vi hem till dem och åt, innan vi åkte över till lilla 1:an och hämtade hem mina saker som vi lånat ut inför försäljningen, och vi lämnade oxå kvar det som jag inte ville ha med mig hem igen, såsom bla 2 st mattor, en tavla, m.m.

Det var mysigt att vara hos dem igen, för det var ett tag sedan nu, och Nettan visade bla ett gammalt fotoalbum från hennes mammas ungdom. Hon gick tragiskt nog bort i början av veckan, efter en lång tids sjukdom, och jag känner verkligen med Nettan och hennes familj i denna jobbiga stund.

Det får en oxå att inse hur kort livet egentligen är, och vad dålig man är att ta vara på den och tillbringa den med de man älskar och tycker om.
Man tar så mkt för givet i livet, men helt plötsligt så finns det  inte där längre och då ångrar man sig att man inte tog vara på det bättre.
Det gäller nog allt i livet....dvs man ska ta hand om sin familj och  vänner och visa uppsakttning och kärlek, för man vet aldrig om man får chansen igen.
Livet kan ta snabba vändningar och utan att blinka  så kan livet förändras totalt och man kan mista nära som betytt mkt för en, och då först börjar man tänka på om man funnits där tillräckligt mkt.

Man kan aldrig visa nog mkt uppskattning och kärlek!
Ta vara på varje dag i ditt liv som om den vore den sista ,och njut av allt och alla i din närhet!
För en vacker dag kan det vara försènt!
Skjut inte upp till morgondagen det du kan göra idag...

Med dessa tankar säger jag godnatt för nu är jag såååå trött och sliten efter en lång och hård dag!

Många varma kramar till alla mina nära och kära!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0