Borta bra med hemma bäst!

Morrn morrn!
Visst är det väl så iaf, att borta bra men hemma är alltid bäst!
Det är alltid lika skönt att få komma hem till sitt eget efter att ha varit borta en längre tid, och man uppskattar sina egna saker och sin egen säng och toalett, m.m.....extra mycket då.

Det gick iaf väldigt bra att åka hem igår, trots massor av poliskontroller efter Linköping, trodde att jag skulle bli stoppad en gång iaf, men slapp. Pust.....
Det hände något väldigt skumt i bilen strax innan Linköping, då började radion helt plötsligt att flippa och spraka och var helt plötsligt på AM istället för FM, och jag kunde endast få in en kanal, där polisen pratade om att de hade just mängder av poliser ute på just den sträckan då.
I samma ögonblick, eller strax efter det så tändes taklampan i bilen av sig självt, jag kunde omöjligt ha kommit åt knappen eftersom den sitter i taket.
Strax efter att jag släckt den kör jag förbi en polisbil som stod redo i vägrenen (jag låg då i ytterfilen för omkörning, men höll strax under 110).
Jag kan inte annat än tro att detta var en "varning" från "andevärlden" (har ju fått en förut ang min bilkörning). Hhhoooo.....scary!!!

Nåja, väl hemma strax innan kl 18 (pga massor med bilköer från Skärholmen , så åkte jag och Linda till Ica Maxi , efter att jag packat ut bilen. Det var helt tomt hemma i kyl och frys så det behövdes shoppas lite mat osv.
Sedan blev det pizza och en slappar kväll i soffan för att varva ner, ensam!

Nu håller jag på att baka en mjuk pepparkaka och sedan måste jag in till stan en sväng för att lämna av två av mina kamerapaket, dessutom så måste jag hinna adventpynta lite här hemma oxå.
Ikväll blir det "rockklubb" med brorsan och Linda!

Ha en toppen dag!
Kommentarer
Postat av: micke j

Tjaba snygging!

De flest radioapparater i bilar idag har en funktion

som låser dom vid en kanal på radion som sänder trafikinformation och höjer volymen på radion när trafikinformationen är slut så sänks volymen och radion går tillbaka till den station du lyssnade på kan vara kopplat till belysningen om döva Doris kör bilen så hon inte missar trfikinformationen.Låtta löw Micke J

2009-11-28 @ 11:04:01
Postat av: Pia

Hej Micke picke!

Nej det var ingen "trafikinformation", det var mer en radiointervju med prat om ditten och datten!

Ha ha ....tacl för det iaf!

Kram på dig!

Hundmässan snart då?:-)

2009-11-28 @ 11:12:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0