Den röda skon. (Kapitel 4)

De gick och satte sig i hotellets bar i ett par sköna skinnfåtöljer längs med fönstret,
 och blickade ut över kajen med alla båtar som låg förtöjda.

Brian frågade vad Annabelle ville ha att dricka, och eftersom det var tidigt på kvällen , klockan var bara 17, och hon ville göra ett så bra jobb som möjligt, så bad hon om en cola light.
Han log mot henne och sa:
Ni är försiktiga med alkoholen här i Sverige va?
Annabelle började skratta, och Brian slöt med i hennes skratt.

Han gick bort mot baren och kom sedan tillbaka med varsit glas cola, och slog sig ner mittemot Annabelle. Han iaktog henne nerifrån och upp med en något självsäker blick, och hon kände sig nästan lite obehaglig till mods, men ändå aå var det något i hans blick och hans mjuka sätt att prata till henne, som till slut fick henne att börja slappna av.
Hon kom på sig själv då och då, att sitta och iaktta honom noga och tyckte mycket om det hon såg, hans varma bruna ögon, hans mörka tjocka hår, hans bestämda mun med de tunna manliga läpparna, och hans grop i hakan. Han såg väldigt bra ut, precis som hon föreställt en levande version av Barbies Ken.

Intervjun flöt på i rask takt, och de pratade om allt och mer där till.
Han berättade om sitt familje-företag där han var VD , sedan ca 7 år tillbaka.
Det gick väldigt bra för affärerna, så han planerade att expandera och öppna även i Sverige.

Annabelle  lyckades även få honom att berätta om sitt privatliv, vilket han helst verkade vilja slippa. Så fort hon frågade något om hans fru så började han prata om sina barn istället, och när han pratade om den så lyste han upp och man såg tydligt hur mycket de betydde för honom.
Men angående frun så drog hon snabbt slutsatsen att de inte hade något lyckligt äktenskap.
Hon kunde inte låta bli att fundera om det berodde på hans jobb, dvs att han reste mycket och kanske hade älskarinnor, men hon ville inte pressa honom mer på den fronten.

Samtalet fortsatte i många timmar och när hon tittade på klockan för första gången, var den redan 22 , och hon förstod inte att tiden gått så fort.
De sista timmarna hade de dessutom pratat om mest andra saker dvs om livet och vad de vill få ut av det, och resor, barn och mycket mer.
Han visade sig vara en väldigt god familjefar som tog sig mycket ledig tid tillsammans med sina två barn, och gjorde roliga saker. Åter igen så fick Annabelle uppfattningen att hans fru inte tycktes vara med så ofta på deras utflykter och äventyr, men det kunbde ju finnas skäl till det såsom att hon själv var väldigt upptagen med sitt jobb och karriär, eller något annat.

Plötsligt slog de dem båda samtidigt att de inte hade ätit någon middag, och trots den sèna timmen så lyckades de beställa in varsin middag, bestående av lammkotlett och råstekt potatis med en väldigt god sås till, som hon inte lyckades uppfatta namnet på,  som de avnjöt till ett par glas rött vin.

När de ätit färdigt och klockan blivit ytterligare 2 tim senare, så kände sig Annabelle tvungen att bryta upp, för att samanställa intrevjun och rènskriva och göra allt klart för tryck, hon hade en deadline till kl 12 dagen efter.

Hon reste sig upp och sträckte fram sin hand för att säga tack för en mycket angenäm pratstund och en väldigt trevlig middag.
Han tog hennes hand i sin och såg henne djupt in i ögonen och sa.....

Kommentarer
Postat av: Anonym

du får läsa den för mig sen =)

natti puss

2009-11-03 @ 23:17:23
URL: http://mrslinnda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0