Första mötet med snön!

Idag blev det en mkt trevlig dag, trots att jag är så trött efter helgens bravader!
Jag blev bjuden på lunch av Nichlas, och vi hade mkt att prata om eftersom vi inte har setts på länge. Så det blev en mkt trevlig lunch!

Sedan kom Eva C på besök vid 17-tiden och beställde bla julkort och almanackor, och när jag slutat gick vi och åt Tex mex och hade lite "girls talk".
Det blev en mkt trevlig kväll!
När jag kom hem tog jag och Simba en kvällspromenad och han fick se snö för första gången, ja iaf vad han kommer ihåg. Det var vid Lötsjön, nedanför Curlinghallen. Han fick syn på en stor snökloss, som han blev nyfiken på, och när jag visade att det gick att bryta loss snön och han fick smaka på det kalla, så blev han alldeles till sig och började attakera den stora snöklossen och jag skrattade som bara den för det såg så roligt ut.
Vi gick även upp genom skogen där det fanns ännu mera snö och då blev han helt salig och visste inte hur han skulle bete sig med all snö....så det ska bli spännande att se hur han blir när hela backen blir vit. Ha ha .... 

Sedan gick vi upp mot Curlinghallen där han genast ställde sig på bakbenen på trätrallen nedanför förnstrena och tittade nyfiket in på de som spekade där inne, och de fick syn på honom och skrattade åt hans nyfikenhet och entusiasm.

När vi kom hem försökte jag vara social och prata lite med Robin, men han bara snäser åt mig att vara tyst så fort jag öppnar munnen. Det gör mig så fruktansvärt ledsen....dvs jag vet ej hur vi ska kunna föra en normal konversation med varandra. Jag hinner ju inte ens säga hans namn så ryter han bara ifrån.... Vad gör jag för fel!?
Jag vill bara att han ska få något att göra som han tycker om och som stimulerar honom på dagarna, eftersom han inte går i skolan.
Imorgon ska vi iaf till soc ang straffet de blev dömda till, dvs samhällstjänsten på drygt 40 tim som de ska avtjäna.

Igår fick jag besök av mamsen och papsen som varit på kyrkogården hos mormor och morfar.
De hade med sig Halloween marsipan tårta och vi hann ta en snabb fika innan de åkte hem igen och jag var tvungen att gå ut med en bajsnödig Simba.

På kvällen blev det en liten promenad med Simba, hem med Raz, som hade varit på restaurangen Boulevard på min gata.

Nä nu måste jag sova....Lovar att snart skriva fortsättningen på romanen, har bara inte orkat de senaste dagarna.
Natti natti....Kram på er!Här smälter Simba in i snön.


Kommentarer
Postat av: Maria Svensson

Hahaha vad sööt han är! Kram

2009-11-03 @ 09:11:01
URL: http://frksvensson.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0