Tvättning och städning till Mamma Mia!

Ikväll hade jag väldigt svårt att hitta inspirationen till sådant som "måste" göras, ibland, och som jag inte gjort på mkt länge, dvs städning och tvättning!
Så efter ett telefonsamtal med Anna som sa åt mig att sätta på Mamma Mia Cd:n och sätta fart så fick jag helt plötsligt ett ryck.
Så med tre överfulla tvättkorgar masade jag mig till slut ner till tvättstugan och till Mamma Mias klingande toner i mina  Bose högtalare så satte jag även fart med dammsugaren.
Tack Anna för inspirationen! :-)


Mamma Mia CD:n signerad av Mr Björn Ulveaus himself! ;-)


Kommentarer
Postat av: Maria Svensson

Haha! Och idag är det min tur suck.

KRAM

2009-11-04 @ 07:31:12
URL: http://frksvensson.blogspot.com/
Postat av: Maria

Morning gumman! Hoppas du känner dig piggare idag, och erkänn att det känns väldigt skönt idag nu när du fick städningen klar.. :-) Va inget dåligt tips av Anna:-) Nu har jag suttit här med en macka, Te och läst del 4... Och nu är man ju såå nyfiken på del 5 redan... :-) Du e riktigt duktig! Här vet jag inte vad som hänt emn helt plötsligt efter att ha bytt till vinterdäck så låter inte bilen längre... Skumt men riktigt skönt. Kan ju ha mycket skoj för dessa 2000:-. Så jag hoppas verkligen de va nåt tillfälligt. :-) Ha de så bra idag. Kramisar!

2009-11-04 @ 10:39:34
Postat av: Pia

Ja det känns toppen...fan vad jag var duktig!!! :-)

2009-11-04 @ 15:24:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0