Vaccin eller inte!?

Usch.....och fyyy....och bläää....nu har jag snörvlat flera mornar och kvällar på raken, och känner mig småhängig, men det bryter inte ut.
Så jag gjorde slag i saken idag och ringde till vårdcentralen för att höra mig för ang svininfluensavaccinet, eftersom jag bara har en fungerande njure så säger en del att jag kan vara i "riskfaktorn", och enligt sköterskan så tyckte hon absolut att jag skulle vaccinera mig, men de hade slut just nu och väntar ev in mera till på onsdag nästa vecka.
Men det finns oxå ett stort frågetecken för mig!?
Följdsjukdommarna? Tänk om jag nu får en lindrigare variant av influensan efter att jag tagit vaccinet, så jag inte kan jobba nu när det börjar med fotandet? Det får bara inte hända!

Är det någon av er mina läsare, som har vaccinerat er?
Hur har det gått för er?
Snälla skriv och tala om era erfarenheter här på "komentarer"!?


Jag dricker en latte och hoppas på att piggna till! :-)

Detta har vi laddat upp med på jobbet!


Kommentarer
Postat av: Diana

krya på dej då :D

2009-11-06 @ 10:10:57
URL: http://diiaanaaaas.blogg.se/
Postat av: mam

Har pratat med många som har vacsinerat sej , dom har bara blivit lite öm i armen. Tänk om du blir smittad nu när du ska ut i landet å träffa olika människor, å blir sjuk när du sover på hotell,å sen ta dej hem när du är sjuk. Man får ta det onda med det goda. Puss å kram mam.

2009-11-06 @ 10:15:22
Postat av: Maria

Morning gumman! Då är vi två som går och är hängiga... Är väl tyvärr inget bättre i dag än tidigare... Men har i alla fall tagit mig till jobbet så får vi väl se... Jag tycker absolut att du ska ta vaccin om du får nu... Alla mina kära har tagit och inte blivit dåliga... Är det så att du känner något så är det bara någon dag. Jag tänkte i går men de va även slut på min vårdcentral. Desvärre så får inte dom in något nytt heller... Så man får väl vända sig till en vaccinationsbyrå... Och där är det just nu 4 timmars kö hörde jag på nyheterna i morse... Vi hörs senare nu ska jag ta mig en kopp te och macka innan det kommer besök till mig. Och läsa kapitel 6.. :-) Kramis!

2009-11-06 @ 10:17:39
Postat av: Nettan

Vaccinerade mig och ungarna för tre veckor sen och jag belv lite öm i armen ett par dar det var allt. Adam fick feber i en dag, sen var han bra igen. Skönt att veta att man är vaccinerad, man kopplar av lite mer nu när man hör att influensan finns omkring en.

Kram

2009-11-08 @ 20:08:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0