Den röda skon. (Kapitel 3)

Annabelle satte sig på sängkanten  på sin säng, med Linus i famnen, och gav honom bröstet, 
han kämpade febrilt med att snutta i sig av mjölken.
Han stannade upp lite då och då för att få  luft, eftersom han fortfarande var ganska täppt och andades mestadels genom munnen.
Det lät så jobbigt för honom när han kämpade på för att få i sig så mycket som möjligt av mjölken.
Hon var orolig att han inte fick i sig tillräckligt , så hon försökte amma honom så fort han vaknade. Men på barnavårdscentralen sa de att han földe sina kurvor precis som han skulle, trots förkylningen, och att hon inte behövde oroa sig.
Han var en stadig och fin kille som redan vägde dryga 7 kg, så han hade lite extra att ta av.

Annabelle bodde i en liten 2-rums hyresrätt i Sundbyberg strax utanför Stockholm, men hon var uppvuxen i en lite by nere i Småland. Mem hon hade ingen familj kvar där nere. 
Hennes föräldrar dog i en bilolycka för snart 11 år sedan, och hon hade fått klara sig så gott som ensam sedan hon var 15 år. Eftersom hennes föräldrar var inflyttade från Baltimore , vid unga år, så hade hon inga mor eller farföräldrar som kund eta hand om henne, och hon visste inte ens om hon hade några kvar i livet.
Hennes föräldrar pratade aldrig om sina familjer eller släktingar, och hon hade inte funderat så mycket över det när hon var yngre.
Men nu kunde hon tycka att det var väldigt konstigt, och hon undrade många gånger om hon skulle försöka söka upp sina släktingar i USA, dvs om hon nu hade några.

Men det var inte riktigt läge för det nu, med en 3 månaders baby att ta hand om, och ett krävande jobb, som hon inte kunde vara helt "mammaledig" från.
Hon jobbade som frilans fotograf och journalist åt en stor veckotidning, och det gällda att vara på hugget om man skulle få några jobb.
Så det hände ofta att hon fick ta med sig Linus då hon fick ett uppdrag, och hittills hade det gått bra, trots en del sura miner.

Det var genom sitt jobb som hon hade träffat Brian för lite drygt 3 år sedan.
De hade haft en stark dragning till varandra redan från första dagen de träffades.
Annabelle skulle fota och skriva en artikel om en "känd" Amerikansk affärsman vid namn Brian Hamilton som kommit på sitt första besök till Sverige.
De möttes på Grand Hotell, där han bodde under sin vistelse i Stockholm.

Hon satt nere i hotell foajen i en något nersutten gammal tygsoffa och fingrade nervöst på sin kamera.
Det var hennes första stora jobb genom tidningen , och hon var nervös inför mötet med Brian, eftersom hon noga läst på om hans affärer och visste hur stor och känd han var i sitt hemland.
Gjorde hon ett bra jobb med honom så skulle hon få sitt kontrakt med en av Sveriges största veckotidning .

Då fick hon se en lång, mörkhårig, väldigt snygg och välklädd man i ca 30 års åldern , komma gående mot henne.
Han log när han tog hennes darrande hand i sin, och såg henne djupt in i ögonen, och sa på amerikanska:
- Inte kan man låta en sådan vacker kvinna vänta för länge! Kom så tar vi en drink i baren!

Annabelle blev som förstummad och kunde bara nicka till svar.

Forts följer...


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är duktig!!! Väldigt intressant eftersom du följer upp med detaljer som följer mycket av ditt liv som du har stor kunskap om: som kamera, barn, snygg affärsman, stort fint hotell, första stora fotandet, mm.Fortsättning följer som sagt!Kram kram ser fram emot att träffa dig och förhoppningsvis Simba oxå nästa vecka!!!/Tea

2009-10-31 @ 16:35:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0