Roman kapitel 1!

Den röda skon.

Annabelle satt vid fönstret och drömde sig bort i tankarna.
Hon önskade att hon inte tagit det ödestigna beslutet den där kalla kvällen ,en vecka innan jul för snart ett år sedan.
Tänk om hon sagt ja till Brians frieri och följt med honom till andra sidan jordklotet, tänk om hon inte varit så envis och rädd.

Men nu blir det inte alltid som man tänkt sig, och det går ju inte att vrida klockan tillbaka ,även om man ibland skulle kunna ge sitt liv för att få göra det...bara en enda gång.


 Det var en sèn och väldigt kall fredagskväll.
Brian hade bjudit Annabelle till en vackert belägen restaurang , högt upp med utsikt över stora delar av den vackra huvudstaden.
Stockholm är så otroligt vackert vilken tid som helst på året, och julen har ju en viss charm med all julbelysning och glitter överallt.

Brian var på snabbvisit i Stockholm över helgen, för att reda ut några affärer, och sedan återvända hem till New York för att fira jul med sin familj.
Han var gift sedan 13 år tillbaka och hade 2 barn på 9 och 7 år gamla, Sandra och Philip.
Men deras äktenskap var dött sedan flera år , och han hade ertappat  frun med att vara otrogen vid flera tillfällen, så han var beredd att lämna henne och börja om på ett nytt liv tillsammans med Annabelle.
Han hade planerat sitt frieri noga ,och tom köpt en dyrbar ring med en stor underbar diamant och ett dussin stora fantastiska röda rosor.
När de hade ätit färdigt den utsökta trerättersmiddagen och sköljt ner det med det exklusiva rödvinet, så tog han hennes händer i sina och såg henne djupt in i ögonen ,och frågade om hon ville bli hans för resten av livet.
Men hon nobbade honom,  han åkte hem till USA , och hon har inte hört av honom sedan dess.

Plötsligt väcktes hon ur sina drömmar av ett barnskrik!Forts följer... dvs om ni vill läsa mer!?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0