Simba är bättre i tassen!

Idag har Simba och jag haft en mysdag bara med varandra!
Vi har varit ute på promenader och på en av våra kortare så träffade vi några hundar som sprang lösa uppe i Tornparken, så jag släppte även Simba, så att de fick hälsa på ett rättvist sätt.
Det var bla en mindre hund (vet ej vilken ras men påminde om en Pintcher), och han morrade och började jaga Simba, som sprang iväg som om det gällde liv eller död.
Det visade sig att den lilla hunden lät mer än vad han kunde leva upp till och även Simba märkte det ganska snabbt och ville leka.
Jag var ju lite orolig pga hans tass som han blödde så mkt i igår, men den har verkat läka bra nu, så det har inte blödigt något sedan igår då vi var i stan. Skönt!
Sedan har vi bara myst, jag har suttit på golvet i hallen och haft Simba i mitt knä och bara kliat och myst med honom....Han är verkligen världens goaste och snällaste hund. Det är så tråkigt att folk har sådana föutfattade meningar om dessa raser, men det beror endast på okunskap.
Det är som att säga att en viss folkgrupp är mördare eller tjuvar eller nått, man kan inte dra alla över en kam, alla är vi olika individer.
Men alla har vi en instinkt... att överleva!
Nu har han fått en rå potatis att leka med, och det verkar vara roligt! :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0