Söndagssovmorgon!

Gomorron mina vänner!
Idag blev det en hyffsat lång sovmorgon, och jag blev inte väckt av grannen som brukar spela musik kl 8 på söndagsmornarna, och det kan jag säga var en "XXXX" tur för honom.
Nu sitter jag och äter frukost och ska strax ta mig en kopp kaffe, och hoppas att huvudvärken inte bryter ut mer , den ligger just nu molande i bakgrunden.

Efter tvåtiden ska jag och Raz iväg till studion och plåta, och det ska bli spännande att se vad han har för ideèr inför sina bilder.

På tal om mina "projekt", på jobbet, så innebär det större av dem att jag ska vara ansvarig för att 17000 pers på ett stort företag runt om i Sverige ska bli plåtade. Så det blir en del resande för mig, och vad jag sett hittils så kommer det att bli bla Göteborg, Halmstad, ev Malmö, Östersund, Piteå, Södertälje och Stockholm. Så det ska bli väldigt spännande och lärorikt.
Det roligaste med dessa "projekt" är ju iofs att få träffa och lära känna nya människor ,
vilket jag älskar, och nya utmaningar och erfarenheter.

Gårdagen var kalaskul, åtminstone tills jag blev less på alla invandrar killar (då menar jag framförallt iranier och irakier), och deras attityder på dansgolvet, de tror verkligen att de äger alla tjejer som dansar.
Jag måste ventilera vad jag tycker och sedan får ni säga vad ni vill, rätta mig gärna om jag har fel.
Men invandrar killar (inte alla, men väldigt många) har an viss attityd på uteställen, där de står och kollar in brudarna på dansgolvet och sedan när de väl bestämt sig för någon så kommer de ner och ställer sig bakom och dansar så nära de kan och lägger gärna en arm runt en , och visar att "du är min"!
Glöm det när det gäller mig! Jag hatar verkligen sådant och får nästan panik och visar det tydligt så de blir nästan skrämda.
Jag känner mig som en riktig "bitch" på dansgolvet, men med all rätt. De har ingen som helst rätt att röra vid mig och tro att de kan få mig.
Däremot de svenska killarna, är alldeles för tafatta och sega , trots att de får gensvar och flirt tillbaka. De kommer inte fram alls.
Vad vill man ha?
Antingen är det för lite eller så är det för mkt.
Men jag vet iaf att jag förväntar mig definitivt inte att träffa mannen i mitt liv på krogen!
Jag vill ha en MAN, som vågar ta för sig , men på ett manligt och respektfullt sätt.
En MAN som behandlar mig som en kvinna!
En MAN som kan uppvakta!
En MAN som vet vad han vill!
En MAN som är klar med sitt förflutna.
En MAN som älskar och respekterar mig för den jag är!
Jag vill ha en MAN!!!
Var finns HAN???Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0