Teneriffa dag 5!

Hola mina friends!

Nu har vi avverkat dag 5 pa Teneriffa, och idag blev det en tripp upp till Vulkanen Teide, och det var en upplevelse! Det var som att besoka ett manlandskap! Fullt med lava och berg och sa gott som ingen vaxtlighet. Det var nastan lite scary!

Det blev iaf en hel dags tur med buss, och vi var tillbaka till hotellet ca kl 15, och da slangde vi oss vid poolen, och solade for fullt. Maste ju ta vara pa de sista soltimmarna, for snart aker vi ju hem till kalla Sverige igen....burr burr....vill inte! :-(

Vi har kommit pa nagra nya standardfraser som vi gjort bort oss med har, som tex igar nar vi at jatte goda pannkakor, sa gav vi bra med dricks och jag sa: Give my regards to the cock! Ha ha ha ...menade ju Chief! Ha ha ...blev ju lite fel!

Ingela kontrade med en annan snygg replik idag , da hon bestallde drinkar vid poolbaren, och fragde efter vad "Blue balls var"?

Dvs det var en drink som inneholl Blue bouls! Ha ha .... Naja...gott var det iaf!
Imorgon blir det iaf playan for hela slanten for att gora allt for att battra pa brannan! :-)
Langtar INTE hem till kylan!


Kommentarer
Postat av: Maria

Halloj tjejer! Nee jag förstår verkligen att ni inte längtar hem från den där härliga värmen! Iofs här det sol här i sverige men i Lör va det riktigt regningt och tråkigt. Då blev det soffan och män som hatar kvinnor efter jobbet.. Helt sjukt bra, och att vi svenskar kan göra så bra film.. Nu har jag stått ut här på jobbet hela helgen... I morgon e det ledigt... :-)Sola lite åt mig med! snart får jag ju jiddra lite med dig igen... :-) känns lite konstigt att inte prata med dig på en hel vecka :-(

Har en del att berätta... :-) Bamsekram!

2009-10-05 @ 11:17:46
Postat av: linnda

hahahahaha bra engelska där..;P

hahahaa lite som parafly storyn ;)

A men vad bra att ni har kul =)

vill oxå till värmen här är det -4.. hehe

nää menar faktist +4m så lite varmt är det fortf?!

Pussis

2009-10-06 @ 15:01:52
URL: http://mrslinnda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0