Ulf Larsson är död!

Vilken tråkig nyhet idag, just denna dag som min semester börjat och jag ska ha det roligt!

Jag brukade möta Ulf Larsson då och då här i Sumpan, ibland med hans hundar vid Lötsjön, och ibland bara nere på centrum, och sista gången var inte så längesedan.

Han verkade så lycklig med sitt "nya smala" liv!

Men för mig kommer han alltid att vara den runda och roliga Uffe Larsson!

Vila i frid Ulf!


Ulf i Sumpan med sina hundar!
Kommentarer
Postat av: Maria

Morning gumman! Ja fy vad chockad man blir... Och att det ska behöva drabba så unga människor! Men nu ska du inte tänka på de... Nu ska ni ha en härlig resa och slappa. Men du har missat något i väskan!!!! Jag är ju inte nerpackad... ;-) hehe..

Här är det väl ingen toppendag men nu e jag på jobbet och fått min morgonfika... Ha de så härligt nu så hörs vi om en vecka. Basekram!

2009-09-29 @ 10:30:31
Postat av: Anonym

Hm. D va när han va runda o roliga uffe som han var alkoholist och otroligt elak. Jag var bara tionånting när jag uppträdde på oskarsgalan, kan d ha varit typ 87, och vi skulle fråga om autografer i områdena urnt omklädningsrummen och han bara väste "försvinn"!Nu var han ju nykter och verkade ha hittat en livsstil han trivdes med, och var mer tillfreds, kanske tack vare sin senaste kärlek?Kungen däremot var oerhört vänlig och skakade hand med oss alla småballerinor och berömde oss, hihi!Ha en härlig och oförglömlig resa och kom hem med massa bilder och ett stort glatt leende och en avslappnad Pia! Kram Tea

2009-09-30 @ 11:35:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0