Vårkänslor!

Godmorgon!
Visst är det väl härligt att det är ljust på mornarna när man vaknar och det är ljust på kvällarna när man kommer hem från jobbet (tom när man slutar kl 19.15 som jag gör ibland).
Då känns det verkligen att det är vår!
Dessutom som jag skrev i mitt tidigare inlägg om uteserveringarna som börjar växa fram, som verkligen är ett vårtecken, för att inte prata om alla små blomknoppar som tittar fram överallt.
Ännu ett vårtecken är väl när alla människor börjar bli gladare och flirtigare, inkl mig själv.
Jag måste erkänna att trots den nalkandes vårallergin som snart kommer att blossa upp så njuter jag av våren och alla som den har att erbjuda med bla alla dofter och blommor.
Jag bara ÄLSKAR våren!!!
Men vad är egentligen "Vårkänslor"?
Är det att man blir just gladare och därför upplevs som flirtigare?
Vad tycker ni?

Igår var jag ju hos doktorn med mitt lår, och fick en remiss på akupunktur igen, så nu får det bli lugnare med träningen ett tag, men promenader tänker jag fortsätta att ta, men snart vill jag börja ut och jogga!
På dagen var det mkt att göra för mig i labbet, och på tal om det så fick jag VÄLDIGT bra beröm för mitt retuschjobb som jag gjorde förra veckan, han var och hämtade bilderna i lördags och var väldigt nöjd och sa flera gånger : Åh vad Pia är duktig! :-)
Kul med nöjda kunder!
Så igår ringde jag våran bild/foto ansvariga inom Expert och sa att nu MÅSTE jag få gå en Photoshop utbildning, och det skulle han ordna.

Dessutom fick vi ännu en ny kille på jobbet igår, vi fick ju en för ca 2 veckor sedan , efter Robban som slutade för ca ett halvår sedan och nu fick vi en efter Tobbe som slutade för ca 2 veckor sedan.
De verkar väldigt trevliga och gulliga båda två!

Linda fick lånelöfte igår så nu kan hon börja titta seriöst på lägenheter och vara med och buda, så håll tummarna nu att hon kommer att hitta någon lämplig och fin lägenhet, helst i Sumpan/Solna!

Det blev en lugn kväll hemma med Robin som kom hem efter att ha varit i Jakan nästan hela förra veckan, och jag pratade i telefon emd bla Maria som just kommit hem från Lansarote, efter en veckas semester med sina föräldrar.

Ha en toppen dag...för det tänker jag ha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0