Dagen före löning!

Varför är dte alltid så att dagen före löning är sååååå låååång och tråkig?

Kan det kanske bero på att man väntar så ivrigt på att kunna spendera pengarna på något nytt och spännande igen....Ha ha ...Ja kanske det!

Nåja...nu är jag iaf på jobbet igen , och igår blev det en trevlig avslutning på dagen med ett par cider på Boulevard tillsammans med Raz. Även Robin och Simba kom förbi en sväng och gjorde oss sällskap på uteserveringen.

Raz har ev ordnat en praktikplats åt Robin på hans fastighetsbolag , vilket är otroligt snällt av honom!

Lite nytt på fronten ang Simbas ev sjukdom, så pratade jag med uppfödaren Lise igår, och hon säger att Simbas pappa Melvin, är Clear från den sjukdommen, vilket innebär att smittorisken bör enligt statistiken  vara obeftintlig. Men däremot vet de ej hur det såg ut på mammans sida, så än kan vi ej vara säkra, dvs innan vi tagit provet.

Ha en bra dag!


´
En trött men glad Pia!


Kommentarer
Postat av: lucke

trevlig blogg du :)

2010-08-24 @ 10:05:16
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: Maria

Hellu gumsan! Så börjar här med fm macka och läsa din blogg.. :-) Skönt att höra att du fått en så snabb tid för Simba, så ska du se att de löser sig. Ni gjorde nog rätt som satt er ute i går, kan som de känns idag vara sista gången på detta år.. Hoppas inte! Men de kändes mycket höstligt i morse.. Hoppas du får en bra dag, jag hör kanske av mig senare.. :-) Kramis!

2010-08-24 @ 10:29:14
Postat av: Maria

Glömde ju säga att de va en jättemysig bild på dig... Du ser dock lite filurig ut.. :-) ha ha..

2010-08-24 @ 10:30:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0