Sista semesterdagen!

Morrn morrn!
Ja igår var det min sista semesterdag, och nu är det bara en "vanlig" helg igen.
Jga hade riktig ångest igår och det gjorde att jag ville hinna med så mkt som möjligt men samtidigt hinna njuta av dagen och solen.
Men tyvär är det fortfarande så mkt som jag tänkt att jag skulle hinna med på min semester som jag inte gjort!
Nåja...det är som det är och det kommer en till sommar....nästa år!

Igår kväll var jag iväg på en liten fest i Solna, och sedan följde jag med en kort stund till en lokalpub, men jag gav mig iväg hemåt efter en ganska kort stund.
Jag måste säga att jag verkligen inte är på festhumör, dvs att träffa nya människor.
Jag satt och pratade med totalt ca 5-6 olika killar, varpå mins 4 av dem blev jobbiga och närgågna, så jag fick säga ifrån.
Det stör mig så j...vla mkt att man inte bara kan vara trevlig och social och prata utan att det tror något, nej helt plötsligt så känner jag ett par händer på mina axlar som börjar massera, sedan känner jag ett par händer på min mage (vilket är absolut TABU), sedan känner jag en hand på mitt lår, m.m....m.m....men jag tar fint och bestämt bort händerna omedelbart.
En av dem var dessutom extremt jobbig och tjatade gång på gång om mitt ansikte, mina ögon, och att han ville bjuda mig på middag....men jag sa bestämt nej gång på gång....och till slut fick jag bara helt enkelt ge mig av hemåt.

Varför tror "vissa" killar att det är som ett smörgåsbord på fester och på krogen, dvs att det bara är att ta för sig av godheterna?


Nåja dagen var iaf betydligt trevligare!
Jag började förmiddagen med en långpromenad med Simba som visade sig bli hela 5 timmar lång!
Vi mötte först upp mammas fd arbetskollega Riita och vi gick ett varv runt Lötsjön, och sedan tog vi en förmiddagskaffe på Gröna stugan, och dit kom även Suzie och Vanessa.
Vi satt där ganska länge, och Simba var jätte duktig!1
Sedan gick Riita hem och Suzie, Vanessa , jag och Simba fortsatte till bla rastgården där Vanessa och jag lekte med Simba och kastade pinnar m.m.
Efter det lämnade vi av Vanessa till dagis (något försent pga att dagiset inte var på plats då hon kom första gången), och Suzie, jag och Simba fortsatte till Solna och Filmstaden där vi åt lunch på Backstugan (jätte mysigt).

Sedan blev det hem åt varsitt håll ca 5 timmar senare!

På kvällen, dvs innan jag åkte iväg till festen, så kom några vänner till Linda och Robin hem till oss innan de senare drog vidare in till stan och SNAPS där de skulle äta middag och fira Lindas födelsedag.

Det var alltså min sista semesterdag för denna sommar, och idag ska jag först till Danny och färga håret och bli fin och sedan ska vi åka till Älvkerleby och fira papsen som fyller 70 år på måndag!


Backstugan vid Filmstaden i Solna.Lunchen


Jag redo för fest!

Obs! Endast vatten i glaset!


Tvillingarna Sabina och Cecilia, och så Linda i bakrunden!


Linda med hennes BB-kompis Sandra, som hon inte träffat på flera år.


Gänget på "G" ut!
Kommentarer
Postat av: Maria

Morning gumman! Å va mycke fina bilder.. :-) Blev ju super bra med en blomma till!! De ser verkligen hur mysigt ut som helst i ditt kök nu... så jag kan hålla med dig kanke dumt att byta möbler och bara ta bort skänken... vill säga mera yta.. :-) ( -teas idé). Hinner du så slå en pling ananrs får du ha en toppen dag och hälsa papsen och gratta! Kramis!

2010-08-07 @ 09:14:39
Postat av: Molly

Tja ba snygging! du vet att det är getingsommar sätter man ut något sött så får man en svärm av jobbiga getingar efter sig som inte ger upp i första taget hur man försöker vifta bort dom, du kan byta ut getingen mot killar så förstår du varför vi år jobbiga och erterhängsena ibland.puss och kram Micke Å Molly

2010-08-07 @ 10:42:47
Postat av: Pia

Ha ha ha ...ja Molly (och Micke) jag tänkte faktiskt på just den liknelsen, just så kände jag, dvs att det var en "jävla" massa getingar som jag desperat försökte vifta bort! Ha ha .... Kram på er! P.S. Hoppas ryggen känns bättre!? D.S.

2010-08-08 @ 09:55:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0