Vad är en "stalker"?

Vad är egentligen en "Stalker"?
När kan man säga att man har en stalker?
Är det när "personen" dyker upp i tid och otid på ställen där han omöjligt borde kunna veta att du befinner dig på just då?
Men HUR kan "personen" i fråga veta att du befinner dig just där och just då?
Vad får "personen" att fortsätta år efter år?
Det måste ju vara en mkt sjuk "person"!?

Kommentarer
Postat av: Anonym

är det han som jag tänker på?

2010-08-21 @ 13:41:49
URL: http://jag-har-ordet.blogspot.com
Postat av: micke j

Tja ba! En stalker är en person som är sjukligt besatt av en annan person ,kan vara kär iden personen och känner att han/hon inte får samma känslor tillbaka då kan det gå över till sjuklig besatthet mot den som blir stalkad.

Du märker om du blir stalkad att personen dyker upp på platser där den inte har någon anknytnig till tex. om personen dyker upp i sumpan du möter han/hon på gatan eller i affären eller på t-banan/pendeln utan dom har någon anknytning med sumpa alls eller på jobbet eller lunch resturangen bara av en slump gång på gång. personen vet precis var du finns äe han riktigt besatt av dej så vet han precis var du finns och dina vanor. pesonen fortsätter år efter år på grund av svartsjuka och vill äga dej att du bara är hanns du ska bara vara hanns vän.

Detta är inte meningen att skrämma upp dej men du vet vad du ska se upp med så känner du igen stalkern för han/hon är en mycket,mycket sjuk personmassor av kramar Micke J

2010-08-21 @ 17:29:20
Postat av: Maria

Hellu gumsan! Inte ett ändaste litet knyst från dig här el på fb... :-( hoppas du haft en bra Lör. Här är det en lugn kväll hemma med TV:n. Pulat lite hemma och sen blev det lite shopping.. :-) Kram kram!

2010-08-21 @ 21:27:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0