Vad är livskvalitè?

Jag har många gånger funderat över vad livkvalitè är för mig!
Man kan säkert diskutera det till dödagar, och alla kommer att ha olika åsikter om vad som är livskvalitè för dem, men jag känner att jag har hittat min livsglädje och kvalitè i livet iaf, genom bla mina barn, min hund, och mina nära vänner.
Jag har många vänner, men bara några få riktigt nära som jag litar på helt och fullt.

Det där med att gå ut på krogen för att försöka träffa någon att dela sitt liv med, har jag gett upp för längesedan, visst kan jag gå ut med vänner och ha kul, ibland, men det ger mig inte så mkt längre.
Jag går hellre ut på en promenad med Simba och träffar andra hundägare och pratar med dem, och umgås med mina vänner med mysiga middagar ,resa m.m.
Men som sagt gå ut på krogen och festa och supa, det är ett passerat kapitel för mig.

Var det gäller att hitta någon att dela sitt liv med, så är jag inte på jakt, och har inte heller varit på mkt länge, utan jag tar dagen som den kommer i lugn och ro.
Är det meningen att jag ska leva ihop med någon så kommer det att visa sig, och ska man tro på en test jag gjorde på FB så kommer jag att gifta mig igen när jag är 60 år, så än finns det alltså hopp....Ha ha ha ...


Ikväll när jag var ute med Simba på kvällspromenad så träffade jag ca 4-5 st hundar med sina ägare uppe vid våran lilla rastgård, dvs utanför den.
När jag kom gående med Simba så hörde jag en av ägarna säga, en tjej som jag träffat några gånger förut med hennes hund, att här kommer världens goaste och snällaste hund Simba.
Jag är så oerhört glad och stolt över att Simba har fått det goda rykte han har här i Sumpan bland andra hundägare.

Det blev iaf en mkt trevlig pratstund med de andra ägarna och jag fick en del goda tips ang vitaminer (bla msm) m.m. som jag ska ge Simba för hans "handikapp", så kanske hans benstomme blir bättre och starkare. Det var en hästkille som sa det, de brukar ge sådant till hästar.


Som vanligt så var det Simba som blev medelpunkten och samtalsämnet bland alla, och som vanligt så fick han så mkt beröm och komplimanger för bla hans utseende och mentalitet, att han är så otroligt vacker, slitig,ståtlig,muskulös,fin, snäll....m.m..... Jag känner mig sååååå stolt! :-)

Så med andra ord, vad är livskvalitè för mig?
Det är att jag får må bra och kunna njuta av livet , min familj och mina vänner,
som får mig att må bra!
Jag vill få många chanser att få resa och uppleva nya saker och ställen, och kunna bo kvar där jag bor i min älskade lilla lägenhet!
Våga bestämma över mig och mitt liv, och våga säga ifrån!
Blir det så att jag hittar en livspartner så är det bara bonus....men inget jag tänker stressa fram!
Jag vill bli "uppvaktad" och överraskad, och han ska få mig att känna mig älskad och kvinnlig, och tycka om mig för den jag är, dvs en stark livsglad kvinna i mina bästa år!Kommentarer
Postat av: olgs

SIMBA ÄR BÄST!:D:D

han från lejonkungen också;)

kram!!!!

2010-08-18 @ 13:13:31
Postat av: Anonym

Exakt den inställningen tror jag är vägen till lycka, framgång och en nöjd livsbejakare!Du är stark, vacker, stolt och en underbar vän och mamma och jag är jätteglad och stolt att få ha känt dig så länge och att vi bildat ett starkt band som jag tror kommer vara för evigt! Vi kan verkligen prata om allt!Stor kram till dig, tänker på dig trots att jag lever mitt lilla lantisliv so to speak! /Tea

2010-08-19 @ 17:36:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0