Färgat bort de grå!

Godnatt mina vänner!

Ikväll har jag varit hos min favorit frisör Danny (Daniel), och färgat håret och noppat och färgat mina ögonbryn, och som vanligt så blev det en hela del prat och skratt....mest om att jag är så typisk svensk och tråkig, iaf enligt honom.
Ha ha ha ....slämt åsido, vi pratade en del om USA resan som jag planerar att göra under nästa år, dvs 2011, och eftersom Danny är från New York så har han en del bra tips, och om jag åker med honom har jag gratis boende och den bästa guiden man kan få. :-)
Så vi får se hur detta slutar!?

När jag kom hem till Sumpan så gick jag en promenad hem till Linda, Sebbe var oxå där, och så fick jag smaka på hennes första egna julskinka, och den var jätte god. :-)
Hon hade köpt en klänning på REAN till mig idag, snällt av henne va!?
Hon är den bästa dotter man kan ha!!!
Dessutom så har jag själv shoppat några klädesplagg på REAN , lägger ut bilder på dem imorgon!

Ikväll blev jag irreterad på ett gäng småkillar(ca 13-15 års ålder) av utländsk härkomst som åkte samma t-bana som mig och satte sig bredvid mig och skrek, bankade och spelade coola (eller vad de anser som coolt), men jag lackade ur och sa till han som väsnades mest att dämpa sig lite och visa respekt för oss som är äldre och är trötta efter en dags arbete.
Han tystnade och verkade skämmas, men sedan skulle han kaxa och sa: Du känner inte mig!
Jag svarade: Nej, men om jag ber dig snällt så tycker jag att du ska visa respekt!
Sedan sa han något på sitt språk....som jag inte tror var snällt, och då svarade jag på det enda som jag fått lära mig på persiska, som betyder "Dra åt h...vete", och då såg hela gänget väldigt chockade ut och blev tysta, förrutom lite tisslandes , de undrade förmodligen vart jag lärt mig persiska.
Ha ha ...där fick de så de teg! :-)
Snorungar!!!!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0