Första lediga dagen, vaknar med huvudvärk!

Är det inte typiskt!?
Min första lediga dag på väldigt länge, som jag sett fram emot, så vaknar jag med huvudvärk! :-(
Men det är ju iofs typiskt för just migrän, så det var väl egentligen inte så oväntat.

Igår blev det en lugn och mysig kväll hemma med sonen, och vi åt pizza och kollade på tv, bla Idol-finalen och en bra spännande film.

Det var första gången på 2 år som jag tittade på Idol-finalen hemma, annars har jag ju varit på plats i Globen, och jag måste säga att det var ganska skönt.
Jag har ju inte följt denna omgång, så jag är inte insatt i turerna mellan de tävlande, men nog tyckte jag att Jay var en bra vinnare. Eller vad tycker ni?

Idag har jag som sagt inte planerat in något, förrutom att jag ska städa, tvätta, baka, handla, och så har jag blivit bortbjuden på tre håll, plus att jag hade tänkt att åka och hälsa på Linda, som jobbar extra i Lijleholmen idag och imorgon, och så måste jag ju börja handla lite julklappar.

Men jag tar dagen som den kommer, och just nu äter jag frukost och dricker mitt morgonkaffe i lugn och ro och väntar på att huvudvärken ska ge sig.

Jag vill bara säga att jag är så glad över att ha så fina vänner som jag har i mitt liv!
Detta år har ju varit ett "rensningens" år kan man väl nästan säga! Ha ha ....
Jag har gjort mig av med vänner som sugit energi och jag har valt att ha kvar dem som istället ger mig energi, och det är många gamla , men även en del nya.

Jag är less på att vara den som ALLTID ska ställa upp på allt och alla, och from nyår så bestämde jag mig för att börja tänka mer på mig själv och göra det jag vill, och umgås med de jag vill, och inte ta skit från andra.
Jag tycker om att ställa upp och gör det för dem jag tycker om och bryr mig om, men jag orkar inte alltid vara till lags, dvs när jag säger ifrån så förväntar jag mig att det respekteras.

Man kan säga att jag har tagit ett "sabbats år", från bla dejtande, och män, och alltför mkt nöjen, jag har istället ägnat mig och mitt liv åt det som jag ansett vara viktigt för tillfället, och det har bla varit mina barn och Simba och mina nära vänner.
Vilket har varit väldigt skönt!

Nu återstår att se vad nästa år har att erbjuda!? :-)

Ha en toppen dag!


 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0