Känner mig slutkörd!

Morrn morrn!

Inatt fick jag iaf sova lite bättre än de senaste nätterna, Simba var inte lika bökig.
För övrigt så känner jag mig helt slutkörd just nu!
Jag har ju jobbat 4 helger på raken, jag har rest och bott borta, nya intryck, nya miljöer, nya människor, sena kvällar, tidigar mornar, fysiskt mkt slit och släpande på bänkar och labb (på över 100 kg), inga lediga dagar (endast 2 st i rad innan vi åkte till Malmö), och nu är jag inte ledig förrän på lördag.

Jag känner att kroppen och hjärnan inte riktigt är van vid detta, trots att det varit väldigt roligt, så känner jag mig helt slutkörd.....och nu börjar julruschen.

Men det var jätte kul att komma tillbaka och börja sälja igen igår!
Jag frågade Piber om han kunde ta labbet så jag fick vara ute i butiken och sälja och så blev det. :-)

Ikväll ska jag till Bålsta för att besöka min tandläkare och imorgon blir det den årliga Gallerianfesten.

Denna helg kommer jag därför INTE att boka in något överhuvudtaget, jag tänket ta dagen som den kommer, och en sak som är helt säker är att jag tänker vara hemma!

Ha en toppen dag!


Fotat med min mobilkamera Nokia N8!


Kommentarer
Postat av: Nettan

HejLedsen att jag inte kom tillbaka till fb, fastnade i tvn när jag kom upp. Vi kanske kan höras senare ikväll. Ha en bra dag !!

Kram

2010-12-07 @ 08:25:53
Postat av: Maria

Morning gumman! Jag förstår verkligen att du känner som du gör och klart du ska vara hemma och bara få vara. De jag tycker är otroligt dåligt och fakitiskt inte heller lagligt är att du inte får jobba så många dagar på raken utan ledigt. Så egentligen kan du ställa de som ett krav att åtminstone få en dag ledigt i veckan. Såå otroligt dåligt av Expert! Inte mycke man får där för att kämpa som ni gjort nu så många veckor. Hoppas du får en bra dag gumman! Här är det såå lungt nu så får väl se vad jag ska hitta på... Ha ha. Kramis!

2010-12-07 @ 10:38:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0