Ensam frukost i lugn och ro!

Imorse när jag vaknade så hade vi ingen vovve hemma som ville gå ut, Robin åkte till farmor och farfar med honom igår, så det var ingen stress att gå ut i kylan.
Så jag satte mig i köket , ensam i lugn och ro, kidsen sover fortfarande, och jag bara njuter av lugnet och tystnaden. Ibland är det väldigt skönt med lugn och ro.
Detta med Lindas flytt börjar ta på krafterna och psyket, det är så jobbigt att inte veta ett datum, och det bara skjuts fram hela tiden, och det är otroligt jobbigt och påfrestande för både Linda och mig.
Robin säger att det är många småsaker kvar , som tex lister som ska upp, det ska målas i vardagsrummet och hallen, m.m....
Dessutom så har han inte varit där och jobbat på över 2 veckor, bla pga att han jobbat med annat (bilfirman), men detta gör att det blir jobbigt och snart ohållbart för oss.
Jag har ju ingnstans att ta vägen och stänga in mig när jag vill vara ifred.
Eftersom Robin nu har börjat bo hemma mera igen (vilket jag tycker är väldigt roligt iofs), men det innebär oxå att hans kompisar kommer hit (vilket oxå är kul), men jobbigt när jag sover i vardagsrummet. :-(
Så nu börjar jag snart tröttna.....NU måste det bli klart!
Jag vill ha min "frizon"!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0