Jag har fått en ny kompis!

Det är ganska roligt hur man kan få nya vänner på olika sätt, en del träffar man genom andra vänner, en del genom skola/arbete, en del på resor, osv ...osv...
Jag har även fått några vänner genom att det är kunder på jobbet, ta tex Nichlas och Annika från swedbank, och idag ytterligare en jätte trevlig tjej som kallas för Amy och bor i Sumpan.

Det visade sig när vi började prata mer att även hon kom från Bålsta och var 3 år yngre än mig och så visste hon vem min bror är.
Vi började prata förra veckan då hon var inne för att ta ID-kort och det visade sig att hon hade en exakt likadan vinterjacka som min nya svarta, så redan det var ju ett sammanträffande, dvs att vi har samma smak. :-)

Jag tyckte iaf att hon var så himla trevlig så jag gav henne mitt mobilnummer, och tyckte att vi skulle ses och prata mer, vi verkar ju ha så otroligt mkt gemensamt.
När jag slutade jobbet ringde hon och sa att hon hade en grej hon ville ge mig, eftersom jag var så trevlig och så gav jag ju henne rabatt, det var en jätte cool mascara, från NK, och enligt en som jobbade där så skulle det vara den bästa just nu.
Jätte gulligt av henne!

Visst är det kul med nya vänner?
Jag älskar att lära känna nya människor!


Kommentarer
Postat av: Stoffe

Ja visst är det fantastiskt med alla möten man har! Allt ger en ngt, iallafall det mesta hihiDet var trots allt i butiksmiljö vi lärde känna varandra :)

2010-02-22 @ 22:27:21
URL: http://kristofferlundqvist.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0