Kaos i T-banetrafiken pga "signalfel"!

Oj oj oj....vilken morgon!!! :-(

Idag blev det en riktig resa på morgonen, jag kom nyss till jobbet!

Tunnelbanetrafiken på den Blå-linjen stod helt stilla mellan Västra skogen och Kungsträdgården, och Hallonbergen.
Så det skulle då gå ersättningsbussar från Västra skogen till stan, men de lyste med sin frånvaro, och när de väl kom någon buss så var den redan full med folk, och så dröjde det lång tid tills det dök upp ännu en som var tom, men då pressade sig hela folkmassan mot den, och det var mer eller mindre ren panik.
Som tur var så mötte jag lilla Nathalie, från fiket och läderbutiken bakom vårat jobb, så vi fick sällskap av varandra, och då blev det hela genast lite roligare.
Till slut, efter att ha stått och väntat i ca 40 min så bestämde vi oss för att ta tunnelbanan tillbaka till Sumpan och därifrån ta pendeln. så efter ca 1,5 tim senare kom vi äntligen in till stan!


Kommentarer
Postat av: Maria

Hellu gumsan! Fy vilken start på morgonen... !!

Och viket hattande fram och tillbaka..

Hoppas dagen i dag varit bättre och att du sålt som tusan! :-) Från att ha varit rörigt och hyfsat mycke nu i flera veckor så är det dölugnt... Men känns riktigt skönt... Å jag kanske ska lägga in en svart lenoliummatt i hall & kök, va in en kompis i dag som jag får "kompispris" från och som kan göra jobbet... Men nu vill jag gå hem och ha helg! Kramisar!

2010-02-12 @ 15:23:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0