Munsår! :-(

Jag känner mig just nu ganska så nere, bla pga denna förbannade kyla, och så hade jag lite på "G" med migrän både igår och imorse, men det gick över med hjälp av tabletter, och inte nog med det så har jag gått och fått munsår inatt.

Jag vaknade mitt inatten av att det ömmade så på överläppen! :-(
Har fått recept på några tabletter som tydligen ska vara kanonbra, man tar en vid första tecknet av att det börjat sticka och irritera, så ska de gå tillbaka.
Måste hämta ut dem från Apoteket!

För övrigt så mår jag väl bara fint...tror jag! :-)

Ha en toppen dag alla ni andra så hörs vi snart igen!


Kommentarer
Postat av: Synöve

Har du provat "Anti"?? Den är jättebra, men det gäller att kleta på salvan i tid, precis när det börjar kännas, då blir det inte lika många dagar som man måste drass med skiten! Liten dyr tub på Apoteket.

Kram!

2010-02-23 @ 09:49:36
URL: http://synoves-colorspots.se
Postat av: Pia

Tack Synöve, jo jag har provat allt!

Har Anti på just nu!

Kramis

2010-02-23 @ 09:55:31
URL: http://piahedman.blogg.se/
Postat av: mam

Hej svejs!!Här är allt toppen , det snöar så vackert just!!!!!!!å blåser små j....r. Idag är det datakurs. Igår pratade jag med min kusin Ulla, å vi skickade mail till varandra, jättekul att vi fått kontakt. Jag mailar oxå med min bror!!Jag sa till min kusin att kolla din blogg. Puss,puss på munsåret

2010-02-23 @ 10:24:52
Postat av: Maria

Fy för dessa munsår!! Å är det så att vi äntligen fått tabletter för sånt här i Sverge med... Hatar dessa kletiga salvor... När jag va i Chile så fick jag några dundertabletter... Började sticka och försvinna nästan direkt... säkert superstarka... Men dessa gick ju att köpa utan recept där... Nästa vecka ska jag på mitt första Naprapat besök.. hoppas de gör susen... :-) Kramis!

2010-02-23 @ 14:11:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0