"Vargavinter"!

FYY, USCH, BLÄÄ vad det är kallt!!!

Jag kan inte minnas i mitt vuxna liv att någon vinter varit lik denna, och det är väl så att det inte har varit det heller, och det skrämmer mig lite.
Tänk om vintrarna kommer att bli så här varje år!?
Tänk om vi går mot en ny "istid"!?
Hur kan det finnas så mkt kyla och snö? Tar det aldrig slut?
Är det detta man kallar för "Vargavinter"?

Jag hoppas verkligen att somrarna kompenserar för denna kyla och blir varma och sköna!
Man behöver ju det för att kunna ladda batterierna och orka med en sådan här lång och kall vinter, och jag är glad att jag åkte till Teneriffa i höstas.

Det känns lite som om vi människor är lite som björnar, dvs att vi går i ide till vintern och så lever vi upp till våren och sommaren!

Men nu lääääängtar jag verkligen till våren och värmen!!!

Kommentarer
Postat av: kicki

Men .. det är ju sååå vackert o har man bara rätt kläder så behöver det inte vara så kallt.(OJ! Var det verkligen jag som skrev ovanstående?!? *ler)

2010-02-20 @ 10:03:32
Postat av: Roger

"Finns inget dåligt väder - bara dåliga kläder" som min gamla gympalärare sade. Det roliga med denna "vargavinter" är att alla trädkramare verkar ha frysit ihjäl; jag menar de som tjatat i flera år att det är så varmt pga klimatproblemen...var är de nu...? Vädret och ekonomin och så mycket annat här i livet går i vågor med olika intervaller...

2010-02-20 @ 10:06:18
Postat av: Pia

Jovisst håller jag med om att det kan vara friskt och skönt att komma ut ibland, vilket man gör ofta när man har hund! Har just varit ute på en långpromenad med vovven, men det har varit alldeles FÖR länge nu! NUU VILL JAG HAR VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!!

2010-02-20 @ 13:35:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0