Kvälls och morgonpromenad!

Morrn morrn mina vänner!
Igår blev det sista måndagen före semestern, och det känns underbart!
Det firade jag med att äta lunch med Julia på Wookhouse, deras uteservering.

Linda och Robin kom hem med Simba, och vi åt en mysig middag med lite lätt ihopplock av chiabatta,baugetter, rostbiff,sallad , skagen, m.m.
Sedan tog Linda och jag en kvälls promenad , medans Robin städade sitt rum, och vi gick ner till Bällsta ån där Simba fick bada, och han var i och simmade minst 4 gr.

Sedan kom Tina och Ediesel på besök för att lämna mina jobbnycklar som hon lånat.
Ediesel är ju inne i en lite jobbig period nu, hon är så stirrig och har tom bitit en av Tinas väninnor under dessa dagar som hon varit hundvakt, så jag ska passa Ediesel på onsdag för att Tina ska ha lite besök, och hon blir stressad när det kommer en massa folk hem till henne.
Även Anna kommer på besök på onsdag kväll.

Hon var dessutom väldigt mkt på Simba igår, så de var inte här så länge.
Jag fick en rysk champageflaska av Tina! Gulligt av henne! :-)

Idag på morgonen så har jag och Simba hunnit med en långpromenad på 1 tim, och nu blir det duschen.
Ha en toppen dag så syns vi snart igen!Simba är helt slut efter promenaden...


Kommentarer
Postat av: Anonym

Litet tips till Ediesels ägare: ta bort hunden när det kommer folk när hon håller på att bli folkilsken är ett väldigt bakvänt sätt att tänka.Hur ska det kunna blir bättre om hon inte utsätts för folk hela tiden så att hon istället vänjer sig. Självklart måste hon hanteras av en hundkunnig orädd person i dessa fall men träning träning träning är det enda sättet att få henne införstådd med att detta beteende inte är ok.Hon har väl vakt i sig och det måste dämpas på något sätt plus att hon är tonåring och säkert osäker på vem det är som bestämmer och måste hålla kontroll på sin flock och sitt revir?'Stor kram till min kära väninna for ever hoppas allt är bra med dig? Ses snart!!!

2010-07-14 @ 17:12:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0