Mysig helg!

Hej mina vänner!
Så var det måndag igen, men en måndag på semestern! :-)
Jag har haft en mysig helg tillsammans med min goa väninna Tea och min älskling Simba.
Tea jobbar i Jakan nu på sommaren, så hon kom till mig efter jobbet i lördags, och vi hade en myskväll med tacos och långpromenad, och sedan blev det en dvd-film, som var lite skum,  "The imaginarium of Doctor Parnassus".
I söndags tog vi en promenad och sedan åkte vi en sväng till Chilli i Barkarby där jag bla handlade lite presenter till Linda, som fyller 23 år imorgon tisdag!

Idag gör jag inget särskilt, jag plockar och städar och tar reda på tvätten sedan igår, och så har jag hunnit med en långpromenad med Simba, trots att vi hade en lång och skön sovmorgon, enda till ca kl 10.30.

Jag fick höra igår ev en "vän" att jag inte kan ta hand om Simba, och sådant gör mig så jävla arg och ledsen, framförallt när hon inte har någon som helst grund till det hon säger.
Hon har knappt träffat Simba, men tror sig ändå veta bättre.
Det enda hon grundar det på är när Simba skällde för att jag gick ner i hennes pool för att bada, samtidigt som det var massa barn som skrek och hoppade i vattnet.
Det är en ovanlig situation för honom så det är väl inte så konstigt att han reagerar så.
Dessutom så påstår hon att Simba inte är trygg eftersom han bor på två ställen, och att han är orolig för att jag ska lämna honom.
Han har det jätte bra både hos mig och hos farmor och farfar som bor i villa med stor tomt där han är när vi jobbar, och de är dessutom pensionärer och är hemma med honom, så han slipper gå på hunddagis.
Det är tur att hon vet bäst om vad som är bäst för honom, som inte ens känner honom.
Men nu ska hon själv skaffa hund, så hon vet ju bäst, och hennes 10 åriga dotter får det tunga ansvaret att gå ut med hunden varje dag, det blir hennes ansvar, trots att det är mamma som vill ha hunden. Men jag kan inte hand om våran hund, som min 18 åriga son ville ha.
Fy vad less jag blir på sånt....men vissa människor tror sig alltid veta bättre om vad som är bäst för oss andra. Sådana "vänner" kan jag vara utan! :-(

Nu blir det en promenad igen med min älskade hund Simba!
Jag planerar min semester efter honom, för att jag tycker det är kul och livskvalitè att få tillbringa så mkt tid som möjligt emd honom.Kommentarer
Postat av: Frk Svensson

Alla (nästan) gör sitt bästa vad gäller uppfostran med sina barn o djur o så länge man inte misshandlar dem ska andra hålla igen anser jag. Varför bryr sig så många om andras liv? Har de inget eget? Energitjuvar ska inte finnas i ditt liv då du själv är en liten solstråle.Kram

2010-07-26 @ 14:25:35
URL: http://frksvensson.blogspot.com/
Postat av: Pia

Tack gumman!

Du e för söt! Jag vet att energitjuvar är dumma att ha kontakt med, och därför har jag klippt bort sådana förut, och gör det igen!

Stor KRAM på dig, du gör mig alltid glad och på bra humör! :-)

2010-07-26 @ 14:29:04
Postat av: mam

Håller med! kram å puss

2010-07-26 @ 18:03:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0