Haft migrän!

Hej mina vänner!
Igår var det ingen rolig dag...då låg jag i migrän ända till sen eftermiddag, då jag äntligen kunde ta mig upp och äta lite.
Fick hjälp av Raz att sätta upp rullgardinen i torsdags kväll och vi satt på balkongen och åt middag och hade en mkt trevlig kväll, och sedan sov jag som en prinsessa i mitt mörka sovrum, och då släppte väl alla mina spänningar som varit under hela denna stressade vecka.
Det har ju varit kaos på jobbet med massa spring mellan Gallerian och Hötorget och så detta med Lindas lägenhet som till slut löste sig på ett mkt bra sätt, så det var ju nästan väntat.

Men på kvällen mådde jag lite bättre, fast var fortfarande väldigt seg och matt (hade ju knappt ätit på hela dagen).
Tea kom och sov hos mig från fredag kväll till lördag, och vi hyrde en DVD, Avatar, som vi tittade på och bara softade.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Simbas bad då?Jag jobbade alltså på lördagen sen kom fredrika (johans syster) till jakan o underhöll mig o sov över hos annelie d va jättemysigt. Vi åt även middag på Roma tillsamans med Sandra, en väninna sen volleybolltiderna.På söndagen kom johan o voffarna oxå o och brorsorna tittade förbi. Tillsammans gick vi allihop på promenad i det fina vädret och lät hundarna springa runt i en stor rastgård, trots hettan hade de oväntat mycket energi.Stor kram från Tea!

2010-06-07 @ 18:36:10
Postat av: Pia

Jag glömde bara bort att skriva om det, var för trött! :-)

Det var iaf skönt att få honom nyduschad och rèn! :-) Kramar!

2010-06-09 @ 22:21:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0