Tisdagsmorgon...snart helg!

Åhhh vad jag längtar till helgen!!!
Jag var HELT SLUT igår när jag kom hem efter en hel arbetsdag i labbet på Hötorget!
Det började med att jag fick börja STORSTÄDA igen, det såg ut som veckan innan, dvs fullt med kamerakartonger på hela golvet! :-( Så det började med att jag blev på dåligt humör redan då jag satte min fot innanför dörren.

Den otroliga värme och syrebrist som är där inne gjorde att jag var helt slut i huvudet redan innan lunch, jag kunde inte tänka klart och fungerade inte som vanligt, dessutom hade jag huvudvärk när jag kom hem.
Men jag kunde inte koppla av trots det, var tvungen att ha tvättstugan.
Jag vet verkligen inte hur jag ska stå ut hela juni i den lokalen, det borde vara förbjudet att jobba där inne överhuvudtaget, så länge de inte gör något drastiskt med klimatet.
Men trots detta så lyckades jag ändå åstakomma en del stora förändringar till det bättre, och Linda var med mig på förmiddagen och betade av ca 30 ordrar.
Dessutom kom Julia på besök med varsin glass, och det kylde ner gott för stunden! Tusen tack gumman! :-)

Nu blir det duschen!
Ha en bra dag!

Avslutar med en fin bild som jag tagit med min mobil!


Kommentarer
Postat av: mam

Mamma ,mormor kom oxå på besök ,med presenter!!!!

2010-06-08 @ 08:52:31
Postat av: Maria

Hellu gumsan! Ja jag håller med dig till 100%!! Borde vara förbjuder att jobba i denna miljö! Och jag vet ju med erfarenhet att de inte är bra för hälsan även om min situation är åt andra hållet. I går drog de så här så ett papper som vi har precis vid datar rörde på sig... Ska de behöva vara skadligt för hälsan att jobba!!??? Nu sitter jag dock här helt groggy och dåsig efter Akupunkturen i morse. Men den e bra!! Du den där bilden va ju superfin!! Hoppa du har en bra dag. Kramis!

2010-06-08 @ 14:29:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0