Tummen upp för "Sex and the city 2"!

Morrn morrn mina vänner!
Igår var det sista dagen för ett tag på Gallerian, nu ska jag och min kollega Tina vara på Hötorget/Konserthuset och hjälpa dem i några veckor.
Jag var på ett väldigt "OFF" humör igår kväll, för jag känner att jag inte hunnit med det jag ville avsluta innan bytet, plus att det är fel tidpunkt att börja lära sig nya rutiner och maskiner mitt i våran högsässong med alla studentplakat m.m, Juni och nov-dec är ju våra värsta tider i labbet, det är då vi har absolut mest att göra på hela året. Men men...nu har de bestämt att det ska vara så , och då är det bara att göra det bästa av situationen, men jag kan inte låta bli att känna mig "down" iaf.

Nåja....vi hade iaf ett kvällsmöte på Hötorget igår kväll, och efter det fick Linda ett ryck och tyckte att vi skulle gå på bio efteråt och titta på "Sex and the city 2", och så blev det!
Filmen började kl 21.20 så det blev ganska sènt, men det var det värt!
Trots all dålig kritik som filmen har fått, så tyckte jag att filmen var bra, underhållande och rolig...dvs klart sevärd!  Tummen upp från mig!
Väl hemma kl 00.45 så somnade jag så gott som så fort jag lade huvudet på kudden.

Nu blir det duschen och sedan iväg till en hård arbetsdag!

Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Maria

Hellu Gumsan! Oj de blev sent för er i går, men de brukar ju fungera någon gång i bland. Jag tar nog och ser den när den kommer på DVD, tyckte ju inte förra va så bra. Vill önska dig lycka till nu när du byter arbetsplats ett tag. Tror de kommer att gå bra. Ha de så bra idag. Kramis!

2010-06-01 @ 11:33:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0