Ännu en sjukdag!

Jaha så var det fredag och snart helg och jag känner mig något bättre, men fortfarande fruktansvärt yr och snurrig och blir alldeles varm så fort jag gör något.
Dessutom så har jag fått så sjukt ont i mitt vänstra lår, igen! Jag gick ju och fick akupunktur för det låret för drygt ett år sedan, och sedan har det varit hyffsat bra, men nu är det värre än vad det var från början. :-(
Usch nu låter jag som en gammal kärring som bara beklagar mig om mina sjukdomar...Ha ha ...Det var inte meningen, men jag har ju inte så mkt annat att skriva om just nu.
Hoppas att ni inte tröttnar på min blogg, för jag lovar att så fort jag piggnat till så blir det full rulle igen.... Ja det är ju vår! ;-)

Så jag får önska er alla en fantastisk helg, det ska ju bli VÅÅÅÅÅÅR!!!! :-)

Kommentarer
Postat av: Maria

Halloj gumman! Fy de sitter i fortfarande alltså... Låter inte skoj! Såå skönt med Fre och jag lovar att jag börjar räkna ner dagar nu. Måste ju kolla vad man bvehöver köpa på sig innan man sticker.. Solskydd osv... Hörde att de va hela 28 grade där i förra veckan så de ser ju lovande ut... :-) Hoppas du får en bra dag vännen och krya på dig! Kramis!

2010-03-26 @ 11:47:58
Postat av: stoffe

Men inte igen!

Jag håller mina båda tummar att ditt lår inte börja krångla nu! suck Men du.. Efter regn kommer sol,

och efter vinter kommer vår och efter vår kommer sommaren!!!!!! Yiiiiiipi

2010-03-26 @ 12:08:55
URL: http://words-by-stoffe.blogspot.com
Postat av: olga

Heeeej!!!

din blogg kommer aldrig bli trakig!!!!!! sa ligg dar nu och vila, du behover inte alls skriva nagot, du ar ju sjuk manniska!! vila och vila!

jag har blivit lite friskare, dock fortf temperatur men inte lika hog som forr, tack och lov!!hoppas du frisknar till snart! Jag haller tummarna hart hart hart for dig!!!

STOR KRAM!!!!

2010-03-26 @ 20:55:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0