Ensam på jobbet!

Usch vad jag är på dåligt humör, och det gör ju inte saken bättre när man kommer till jobbet och får börja med att röja efter någon som ställt upp en dator med tillbehör på labbet och bara lämnat den där, plus att jag (som vanligt) fick tömma papperskorgen på toan (eftersom ingen annan tycks se att den är full!?),samt att jag upptäcker att jag är ensam, fram till kl 11!!!!

Chefen är på skidsemester i Alperna, en ringde och sjukskrev sig, en är ledig och de andra två börjar inte förrän kl 11!

Katastrof!!!

Jag blev tvungen att ringa Jonas som är ledig, men han är dock våran vice butikschef, så han fick ringa till Hötorget och låna in en person.

Ja ja...denna dag börjar ju bra! NOT!!!


Ensam på jobbet!


JA JAG ÄR ARG!!!
Inte konstigt att man blir kallad för mamma på jobbet,
när man måste plocka och städa efter de andra vuxna!


Kommentarer
Postat av: mam

Jag tycker synd om dej!!!!! Det är synd om pappsen oxå som är ute å skottar snö,som aldrig tycks ta slut.Yvonne hälsar till dej,hon vet hur du känner . Hon längtar oxå efter någon, att leva med. Igår när hon åkte hem så var det någon som hoppade framför tunnelbanan, så hon kom hem jättesent. Igår så hörde jag något kul på radion,angående att hoppa. Att tågen är så sena så om man ska hoppa så fryser man ihjäl innan tåget kommer. HA,HA Puss å kram från mam.

2010-03-02 @ 10:59:39
Postat av: mam

Kolla in mina apelsiner, så blir du glad!!

2010-03-02 @ 11:01:58
Postat av: Jenniien

men haha, förstår att du blir irreterad!:P

2010-03-02 @ 11:56:38
URL: http://jennietarkka.blogg.se/
Postat av: julia

Usch då, hoppas du fick sällskap på jobbet och att det finns hopp för att de andra experterna ska lära sig att tömma papperskorgen.. Luncha någon dag skulle vara kul, är lite sjuk nu men det ska nog ge sig till slutet av veckan! Kram!

2010-03-02 @ 21:00:03
URL: http://thisisjulia.blogg.se/
Postat av: Pia

TACK SÖTNOSAR FÖR ER UPPMUNTRAN! :-)

2010-03-02 @ 23:05:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0