Lång arbetsdag!

Godmorgon!
Igår blev det en väldigt lång första arbetsdag efter min sjukdomstid, jag började kl 10 och slutade inte förrän ca kl 22 på kvällen.
Vi hade ett kvällsmöte med vårat försäkringsbolag (som gick igenom den "nya" försäkringen som vi ska sälja).

Jag började dagen igår med att ringa SEB-vårdförsäkring och bokade in två nya läkartider, hos bla en "Yrselspecialist" (nu på torsdag) och en till den 12 april, ang mitt lår.
Sedan var jag och inhandlade massa "piller", på apoteket, bla Voltaren (mot låret), migräntabletter (2 olika), plus alvedon, så nu är jaf laddad.

Idag blir det dock inte lika lång dag, och ikväll måste jag göra mina räkningar.

Jag måste säga att för övrigt så mår jag KANON nu!
Jag har börjat "landa" i mitt nya rum och tillvaro, dvs att min dotter inte bor hemma längre, vi har ju daglig kontakt iaf så enda skillnaden är väl egentligen bara att hon inte bor under samma tak längre.

Nu är det snart Påsk helg, vad ska ni hitta på då?
För min del blir det bla Påskmiddag i Bålsta hos mamsen och papsen, och så blir det en hemma hos mig, och så äe vi bjudna till Stuvsta för att fira Mattias som fyller 21 år den 4 april.

Nu blir det frukost!
Ha en toppen dag!


Min frukost med piller,data och Tv!


Dagens "Pia"!


Kommentarer
Postat av: stoffe

Oj vad skönt att det har gått så bra med det nya sovrummet! Glädje!! jag längtar tills jag får komma dit och mysa med dig Skrattar hur vi nu ska ordna med den myssunden.. Kaffe i sängen och bullar i famnen? ;D

2010-03-30 @ 12:42:50
URL: http://words-by-stoffe.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0