Tankar på kvällskvisten!

Idag är det en sådan där "trist" kväll, då jag har suttit och betalat alla mina räkningar och försökt se vad jag kan dra ner på i kostnader, och insett att det finns åtminstone ca 4 st saker som jag kan få bort (varav en har jag bindningstid fram till jan 2011, så den blir svår).
Men det sköna är att veta att jag har ökat på mina sparande, dvs pensionssparande samt ett fondsparande, och det känns iaf tryggt.

Jag kanske borde skaffa mig ett extraknäck, men när ska jag orka eller hinna med ett sådant!?
Jag måste ju börja tänka på mig själv och min hälsa nu istället!

Jag läste något väldigt tänkvärt idag (som jag fick mailat till mig av en gammal bekant som helt plötsligt hörde av sig igen), och det gick ut på att blicka framåt och ta vara på chanserna i livet, innan de försvinner.
Jag tolkade det som att man ska inte bara gå och leva i nuet utan att blicka framåt,
viss framförhållning kan vara bra att ha om man vill ha ut något av livet.

Från det ena till det andra, om ni undrar så har det inte blivit färdigt tapetserat ikväll, men imorgon har Robin lovat göra det klart!


Kommentarer
Postat av: stoffe

Mm, så sant som det är skrivet. Vi männsikor har lätt att välja den lätta vägen, sk. trygga. Man tror att man ska slippa besvikelser då.

Jag är nog lite tvärtom. Jag tycker såklart inte om besvikelser, men jag tycker om att testa nya saker och att lära känna nya människor.

Ha den bästa dagen fina vännen Pia!

2010-03-31 @ 09:38:09
URL: http://words-by-stoffe.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0