Fixa håret!

Morrn morrn!
Idag ska jag äntligen få mitt hår fixat och Danny har ju lovat en "WOW" känsla, så det ska bli spännande vad han har tänkt denna gång! :-)

Men först ska jag fortsätta med det jag påbörjade igår i Lindas labb på Hötorget, dvs städa och sätta upp lite nya lådor m.m., plus lära mig storbildsskrivaren.
Det var så otroligt rörigt igår när jag kom dit så det gick knappt att gå in i labbet, det var kartonger med varor och skräp överallt, så för att jag överhuvudtaget skulle kunna koncentrera mig på maskinerna så var jag tvungen att börja med att städa, och Lindas kollegor blev imponerade.

Sedaan väl tillbaka på mitt jobb kl 14 var jag ute i butiken mestadels och tog genast ledningen i försäljningen, och det blev näst intill rekordförsäljning (iaf på mkt länge). :-) Jätte kul!

Nu blir det duschen och sedan iväg!
Ses senare!


Kommentarer
Postat av: Maria

Halloj gumman! Hoppas att allt är bra idag! Här blev det en lite strulig morgon... blev inte riktigt som tänkt, men de kan ju inte alltid bli.. :-) Ja de ska bli mycket spännande och se vad Danny gör med håret ditt idag... Hoppas du lägger upp lite bilder :-) Kanske vi hörs en sväng senare.. Kramis!

2010-05-28 @ 11:27:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0