Flickväns material!?

Jag har funderat....ja det händer faktiskt en hel del att jag funderar! :-)

Jag har kommit fram till att jag inte är något "flickvänsmaterial"... iaf om man ska tro på mina senaste "dejter", och då menar jag de senaste åren, inkl Anders (trots att vi ändå var tillsammans eller dejtade i ca ett år).
Jag vet inte vad jag gör eller inte gör, som uppenbarligen inte räcker till som "flickvänsmaterial", dvs någon som det är värt att satsa seriöst på.
Jag har flera gånger haft "oturen" att träffa killar som nyligen separerat, dvs som inte varit "klara" med sina tidigare förhållanden, och även de som har förhållanden kan inte släppa taget.

Jag skulle acceptera att de inte vill ha mig,dvs om så var fallet, men eftersom de inte kan släppa taget utan vill fortsätta att ha kontakt även efter flera år, så är det ju inte det att de inte tycker om mig.
Jag har ju inga som helst problem att få killar intresserade, men de verkar som de bara ser den "ytliga" Pia, men henne känner inte jag!
Den "ytliga" Pia måste vara en fantasitjej, dvs en fantasibild som de bygger upp av hur de tror att jag är pga mitt yttre, då menar jag att jag "tror" att de ser en stark och kvinnlig kvinna, som utstrålar självsäkerhet och mognad (och det kan stämma), men sedan verkar det som om det är samma saker som sedan skrämmer dem.
Men vad är då felet???
Den frågan har jag ställt mig såååå många gånger!

Jag vet att många finner mig attraktiv, sexig,kvinnlig ,trevlig,charmig och tom snygg! :-)
Men!? Sen då???

Vad är felet? Är det jag som dras till "fel" killar? Men det är ju de som dras till mig och inte endast tvärtom!
Jag antar att killar/män inte ser mig som seriös, eller tar mig på allvar, utan tror att jag är oseriös och för stark för dem och att jag kommer att bli besvärlig och ställa stora krav m.m....
Men det är inte jag!!!!

Jag vill bara ha ett seriöst förhållande med en mogen man som tar mig på allvar och ser mig för den jag är!!!
Var finns du????


Jag har ransakat mig själv!
Detta är vad jag kan komma på så här på rak arm, om hur jag tycker att jag är!
Har ni andra åsikter så är ni välkomna att skriva dem på komentarer och ni får vara anonyma om ni inte vågar stå för det ni tycker! ;-)

Positiva egenskaper: 
Seriös, utåtriktad, positiv, glad(för det mesta), spontan, nyfiken,
äventyrlig (dvs älskar att resa och upptäcka nya ställen och saker), generös, varm, godhjärtad, rättvis, rak och ärlig, trevlig, snäll (tror jag iaf), stark ( psykiskt,mentalt), envis (kan vara både positivt och negativt), sportig, social, magkänsla (som stämmer till 99%), ordningssinne, teknisk,
stark självkänsla (självförtroende), trogen

Negativa egenskaper:
Envis, stark (för stark kanske), rak (inte alltid uppskattat), temperament, vanemänniska (men försöker ständigt bryta gamla vanor), pedant (dock inte lika mkt som jag varit), dåligt tålamod och kan ge upp för lätt (beror på vad det gäller), dålig karaktär (men jag kan träna upp den), drar för snabba slutsatser (ibland), för många kilon för mkt (där har vi den dåliga karaktären just nu), älskar sötsaker, kör för fort (bil, men även i livet fast försöker sakta ner),Har snott denna bild från mammas blogg!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Älsklingen då! Dålig karaktär tycker inte jag stämmer särskilt bra in men kanske ibland vacklande motivation? D har ju jag iaf behöver nån som pushar mig o d finns ju inte jämt. O så särskilt många kilon extra har du ju verkligen inte heller.Du e supersnygg o är en toppen tjej. Kvick, rolig, öppen, social. Kan ibland vara lite väl sugen på att få vara i centrum kanske eller nja nu överdriver jag lite, snarare hamnar i centrum på nåt vis, du e iögonfallande, tilldragande. För att inte nämna pålitlig, entusiastisk och karismatisk!Tror du hittar killar som vill ha en snygg tjej men inte orkar ha ett seriöst förhållande o de finns ju i överflöd.Killar generellt e ju lite tröga i huvudet gällande att lugna ned sig o satsa på ett bra förhållande o de mognar verkligen sent. Man vill ju heller inte ha en tråkmåns som man tröttnar på redan efter tredje dejten eller hur? Hm svårt att säga vad som händer men du kanske är för stark o ibland för kontakttagande om de inte är redo för att stadga sig? Fast då e de ju inget att ha iaf!!!God natt bästaste Pia ses o hörs snart hoppas jag!/Tea

2010-05-31 @ 01:01:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0