Hötorget!

Morrn morrn!
Idag ska jag gå till Hötorgsbutiken för att lära mig Lindas maskiner i labbet, dvs storbildsskrivaren och hennes labb (är lite annorlunda än mitt).
Anledningen är att jag och Tina från min butik ska jobba på Hötorget under junimånad, och Linda och Daniel från hennes butik ska vara hos oss, vi ska göra ett tillfälligt byte.

Jag kan erkänna att jag INTE är särskilt pigg på detta av olika anledningar, dels vanan (man vet vart man har allt osv),  och värmen (det är ca 30 gr varmt i Lindas labb och jag kommer att dööö), jag har aldrig gillat den butiken (vet ej varför bara känslan), fel tidpunkt (junimånad är tillsammans med december den absolut värsta/bästa månaden i labbet, då vi har våran högsäsong med studentplakaten m.m (är det då så lämpligt att börja "krångla" och lära sig nya rutiner och maskiner?), dessutom så trivs jag ju så bra i Gallerian.

Men men....jag går med på att prova ett tag iaf (det är ju iaf i samma stad), men max en månad(om jag står ut) sen är jag tillbaka igen!

Så nu är jag på språng!
Tjingeling!


Jag tar min Vanillalatte och sticker till Hötorget!


Kommentarer
Postat av: Maria

Hellu gumsan! Hoppas de går bra för dig på din nya tillfälliga arbetsplats... Kan ju vara kul med lite ombyte, men kan ju hålla med om att de kanske är lite dumt den månaden de är som mest... Taskig timing..? Men du kommer ju att fixa de galant! I now! Jag sitter här och har avklarat mina sysslor... Här är det en seg dag... Tyst på tel och vart tog alla kunder vägen... Hm.. Borta.. :-) Kramis!

2010-05-27 @ 15:15:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0