Powerwalk och TV-kväll!

Idag var det en lärorik dag med kurs i photoshop, och jag lärde mig flera nya saker som jag genast ska börja praktisera på jobbet, så jag inte glömmer bort det på en gång.
Eftersom det blev en något kortare dag än vanligt så passade jag på att gå ut och ta en powerwalk på ca 1 tim, runt båda sjöarna, och det var helt underbart!
Med musik i öronen och endast t-shirt gick jag i rask takt till musiken och bara njöt av livet och värmen.
Jag älskar mitt liv just nu och det känns som om detta kommer att bli den bästa sommaren i mitt liv!
Ja man kan väl iaf hoppas! :-)

Tyvär så drog jag på mig ett par elaka skavsår på hälarna, pga att jag inte använt mina gympadojjor på ett tag, men vad gör det när... LIVET ÄR UNDERBART!!!! :-)

Nu känner jag mig som en riktig "hemmafru", fast utan man då förstås...Ha ha ha .... jag ligger hemma nyduschad, i min mysiga morgonrock och tittar på TV, först var det Viktoria och Daniels intrevju, och nu är det "Hollywodfruar".
Måste säga att jag känner mig lite som dem, förutom att de har mer pengar än mig, men jag är nöjd med livet och känner mig lycklig!
Jag kanske inte är rik på pengar, men såväl på andra saker som tex familj,vänner, livserfarenheter ,strävar efter att få flera genom att resa och göra roliga saker som ger livet mening.
Dessutom så har även jag "toffsar"! :-)Jag tror tom att jag är lyckligare och tryggare i mig själv än vissa som har mkt mer pengar och materiella ting!

Ha en fortsatt trevig kväll....och god natt!

Imorgon blir det raj raj....

Ikväll har jag låtit håret självtorka, och så här ser det ut då, men det MÅSTE färgas...NUUUUUUU!!!!


Kommentarer
Postat av: Frk Svensson

Ditt hår påminner om mitt då det självtorkar! Jag måste också färga, du har dock snygg färg tycker jag. Klart du ska vara lycklig Pia, främst för att du e så go som du är! Sommaren: Here we come!! KRAM

2010-05-17 @ 22:21:16
URL: http://frksvensson.blogspot.com/
Postat av: Roger

Promenad endast i t-shirt och hörlurar...inte undra på att du är så glad...du måste ha fått många blickar längs sjöarna...hahahaKram på dig

2010-05-18 @ 17:14:25
Postat av: Pia

Ha ha ha ha ....nu var du rolig gubben lilla! ;-)

2010-05-19 @ 12:47:19
URL: http://piahedman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0