Sjukdag med feber,huvudvärk och snuva!

God förmiddag mina vänner!
Idag blev det en lång sovmorgon, sitter och äter frukost nu vid kl 11.
Men jag är fortfarande så trött och har huvudvärk, så jag har iofs varit uppe ett par gånger tidigare bla för att ta tabletter, och så är jag så snuvig och nyser, men det kan ju iofs vara allergin.
Det kan ibland vara svårt att skilja på allergin och förkylning, för man känner sig väldigt trött och såsig på båda, men allergin kliar mer.
Dessutom så får jag alltid en förvarning några dagar innan jag blir sjuk, genom att få munsår, och det slår aldrig fel. Då märks det att det är något som är fel i min kropp, virus på gång, eller stress, eller nått annat.

Det är jobbigt att vara sjuk och ha feber när det är så varmt....typiskt mig, dålig tajming! :-(
Sol är väl inget bra för febern va? Eller?

Kommentarer
Postat av: stoffe

Men usch!!!

Stackare. Är du bättre nu då? Kram

2010-05-21 @ 22:53:34
URL: http://words-by-stoffe.blogspot.com
Postat av: Maria

Morning gumman! Jag håller tummen på att du är bättre idag. Så kanske du kan få njuta av solen nu innan de ska bli kallare igen. Själv har jag redan intagit kylan genom att sitta på jobbet. Kändes ju lite konstigt att sätta på sig kavaj, byxor och strumpor i morse. Hm... Oj! började skiriva staxt efter 11... nu e kl snart halv ett... De kom kunder... :-) Sorry att jag bara lag på i örat på dig... Nu är det lugnt igen, men nu pratar du i tel... :-) Vi hörs senare. Kramis!

2010-05-22 @ 12:28:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0