Första jobbdagen på turnèn!

Idag var det alltså den första arbetsdagen med Metro photochallange, och det gick väl sisådär....
Vi saknade ju fortfarande en del maskiner, bla 3 st fotokiosker, som har en "viss" STOR betydelse för att kunna skriva ut bilder, dvs så att kunderna ska kunna beställa bilder, men de kom med flyget vid 1-tiden.

När vi väl installerat dem och kom igång så kom det mkt folk som var intresserade bla ett gäng småkillar på ca 18 år som var både väldigt flirtiga och jobbiga.
De frågade bla om jag var gift, om jag hade några barn, m.m........jag sa då att jag hade en son i deras ålder så jag var van vid tjat, och kunde säga ifrån.
Så till slut blev vi av med dem.

Imorgon ska vi köra helt själva, dvs då har vi inte teknikern Mats med oss längre!
Vi får rulla iväg ett bord där "labbet" står på varje kväll och hämta det varje morgon, eftersom vi inte kan lämna det i Gallerian, eftersom den är olåst så gott som hela natten. Bordet med alla maskiner väger väl ca 250 kg....och det är INTE lätt kan jag säga, men ikväll var vi 4 st (från igår och imorse då det bara var jag och Camilla), så då gick det betydligt lättare.

Ikväll avslutade vi en trevlig och rolig dag med en god middag på en Indisk restaurang, där vi bla pratade lite med en plastikkirurg, och migränspecialist....vi bestämde att vi skulle höras om diverse jobb, jag ska ev fota åt honom så kunde han hjälpa mig med rynkor......migränen! Ha ha .....

Näpp nu ska jag sova i mitt nya finare och fräschare hotellrum, med platt TV, och nyare inredning än det gamla, och framförallt.......Det stinker INTE!!!! :-)

Måste bara tillägga att det är så kul att jobba med detta, åtminstone efter att ha avverkat första arbetsdagen, och alla som är med och jobbar är såååå trevliga och roliga människor!

Natti natti mina vänner!


Min nya bredare och nyare säng!

Platt TV


Jag och Camilla på jobbet i Nordstan.

Utsikten från mitt hotellfönster imorse!


Kände igen en av fotograferna som blivit uttagen till tävlingen....
Jag håller tummarna för dig gumman, Synöve!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0